Chodziło mi o innego Piotrka (kertoip160). Zdawało mi się, że widziałem jego 166 na rondzie w Brzesku, tam niedaleko McDonaldaPojedziemy razem. Jutro zadzwonię albo napiszę to się dogadamy.
Chodziło mi o innego Piotrka (kertoip160). Zdawało mi się, że widziałem jego 166 na rondzie w Brzesku, tam niedaleko McDonaldaPojedziemy razem. Jutro zadzwonię albo napiszę to się dogadamy.
ja bede chyba jechal z 2 kolegami z forum-Ramzesem i kolega Hundzflot7 i moze jeszcze ktos pojedzie.A jakby mi sie nie udalo zgrac z Wami bo tez tak moze wyjsc to spotkamy sie na miejscu
witam witampowróciłem z nad morza wiec chyba juz sie nie wykręce od przyjazdu na spotkanie
Mariusz masz odp teraz, że to nie mogła byc moja alfa poniewaz ja opalałem cztery litery ;p niestety ktoś ma identyczną jak ja tylko ma oryginalne alu telefony i drewniana kierownice, a tak to idento
![]()
Diagnostyka i ChipTuning JTD, TDI, HDI, HGW... tel: 661-104-166
>>>> Modyfikacje softu także po przesłaniu sterownika <<<<
Niestety, ale mnie będzie - siła wyższa
1. mariuszoles
2. Czarny_28
3. Michał (Pliszka)
4. lukaszb
5. Gregory 156
6. dbh
7. motyk84
8. Szczepan 2006
9. Kertoip160
10. maciekk
11. Paweł_NS
12. cichy2310
13. moonraker3
14. trebor
15. alces1 & Natalie.
16. t.o.mek
17. tomrk@r + ?
18. Hundzflot7
19. labomb
20. jumper
w takim razie ja proponuje o godzinie 10.00 spotkać się pod mc donaldem w Dębicy przy trasie na Kraków osoby, które byłyby chętne aby większą ilością aut (oczywiście Ci, którzy mają po drodze) udać się do Tarnowa i stamtąd do Gródka.Godzina uległa zmianie, ponieważ na 11 jesteśmy umówieni z kolegą Mariuszoles w Tarnowie
osoby zainteresowane proszę o kontakr na nr. 888266515. pozdrawiam i do jutra.
Ostatnio edytowane przez Hundzflot7 ; 16-06-2012 o 13:13
Przed chwilą dzwoniłem do właściciela ośrodka Barbara w Gródku i zarezerwowałem ostatecznie miejsce na +/- 20 samochodów. Pozdrawiam i widzimy się jutro.
Wjazd samochodem na ośrodek to koszt 5 zł. Dodatkowo płaci się 5 zł za osobę.
OK ale ja grilla nie bede mial.Mam za to wegiel![]()