Dystans 8mm to już max przy ET41 czy coś większego z pierścieniem centrującym podejdzie?
Wysłane z Galaxy S7 Edge przy użyciu Tapatalka
Dystans 8mm to już max przy ET41 czy coś większego z pierścieniem centrującym podejdzie?
Wysłane z Galaxy S7 Edge przy użyciu Tapatalka
Przy obniżeniu zawieszenia na pewno podejdzie więcej. Bodajże przód 12 mm i 10 mm na tył, ale chyba już z kołnierzem dystanse muszą być(przód). Podgadaj do kolegów Patryczos, Alces, Nazar - weterani w temacie. Faktem jest że po opuszczeniu w dól koła się schowają w nadkolach. Ja nie chciałem walczyć później z biciem, wibracjami i piaskowaniem boków, więc wybrałem najlepszy kompromis![]()
takpoprostu to musisz szukać w ASO kodu, bo malowanie seryjne![]()
Alfa Romeo
145 2.0 TS --> 156 2.0 TS --> 156 lift 2.0 JTS --> 159 1.9 JTDM
Ja swoje po promocjach kupiłem nowe w salonie... ;-)U mnie grafit, trochę jak mat - nie widać w sumie czy brudne czy nie. Ale jak się je w końcu umyje to efekt WOW
- - - Updated - - -
Szukaj na allegro "gołych" kapsli w tym rozmiarze, a później naklejanych logo AR w dobrej wersji i będzie ok![]()
Przy 8" i ET41 max z tyłu przy oponie 225 lub 235 i obniżeniu -20 Ti lub -30/35 Eibach to dystans 13mm z kołnierzem, przy czym trzeba trochę ściąć piaste o 2-3mm. Z przodu 20mm![]()
Wysłane z HUAWEI P9 lite
U mnie na tyle przy 8,5 J ,ET30 opona 225 i dystans 8mm :-)
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Ja właśnie celuje w 7,5J tak jak Pawciu i obniżenie raczej -20/25. Biorąc pod uwagę węższą felgę niż 8J jest szansa by 15mm weszło bez problemów?
Pablo ale przy 19 calach opona na bokach się tak nie wybrzusza bo mniejszy profil. Jakbyś dał 18/8,5 ET30 i oponę 225/45/18 to było by ciężko. Ja mam zimę 235/45/18 felga 18/8 ET35 i dystans na tyle 8mm przy kącie lekko ponad 3 stopnie przy mocnym dobiciu na wyboju potrafi delikatnie przytrzec. Mniejszy profil inaczej się układa .
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka