ok dzięki, to dajcie znać kiedy jakiegoś spota będziecie mieli![]()
ok dzięki, to dajcie znać kiedy jakiegoś spota będziecie mieli![]()
ognisko?Jak najbardziej jestem za...
Mówcie tylko kiedy i gdzie a pierwszy jestem na liście!
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Gdzie i kiedy do uzgodnienia,nie będe sie upierał przy swoim,najlepiej żeby wszistkim pasowało i mi najbardziej pasuje niedziela za dwa lub trzy tygodnie. W tą sobote jade do kolegi którego już dawno nie widziałem zobaczyć najmłodszą córke, niedawno żona mu urodziła tak więc głowy nie dam że zdąże wrucić.
Mięjsce które proponuje jest jak najbardziej mi znane,położone w lesie obok stawku p.poż akurat,ryb raczej tam niema ale bedzie czym gasić w razie co,oczywiście osoby toważyszące jak najbardziej mile widziane,zaopatrzenie we własnym zakresie chociaż można sie też umówić co i jak.
Jest jakieś spotkanie w tym tygodniu ?
No właśnie?
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Ja mogę podjechać...
Tylko kto będzie?
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Ja bym był.
Ja też tylko konkrety proszę.
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Ale się zaje.... myślałem że wczoraj była niedziela. Jak pisałem prawdopodobnie jade i nie wiem kiedy i w jakim stanie wróce ale chętnie choć nie na pewno.
Ja jestem w wlkp, i spota już tutaj zaliczyłem![]()