wróciłem właśnie z hamowni - zmodyfikowana o wydech ragazzona seria wypluła 291HP i momentu 459Nm - nie jest źle![]()
wróciłem właśnie z hamowni - zmodyfikowana o wydech ragazzona seria wypluła 291HP i momentu 459Nm - nie jest źle![]()
A to nie wynik na boxie? Coś za dużo nm masz jak na serię.
Inaczej, co to za hamownia? [emoji16]
Żeby porównać musiałbyś shamowac przed wydechem na tej samej.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
no wlasnie serii czystej nie hamowalem, bo poszedlem szybko w ragazzona wiec ciezko powiedziec ile poszlo do gory w stosunku do seryjnego wydechu...
bez boxa - hamowalem na vtechu - gosc troche nie ogarnial Alfy (hamowal na neutralu i sypalo bledami)..
box byl niby odłączony, chyba ze jeszcze troche plynelo dodatkowych niutkow w kablach
tak wogole box niewiele dał przyrostu, wiec odsylam do producenta (302HP i 467Nm)
plus z tego tylko taki, ze wydech wydaje mi sie, ze troche dodal mocy/niutkow - ale ciezko powiedziec ile, bo nie ma punktu odniesienia...
![]()
Ostatnio edytowane przez Wilq84 ; 11-05-2020 o 15:33
460nm to się robi po sofcie. Modele my2019 były nieco mocniejsze ale nie 460nm [emoji6]
ja tylko pisze co hamownia pokazala![]()
Eee, to w piku [emoji6] ciekawe czy koła się nie uslizgnely.
2x robil dla pewnosci i wychodzily wyniki 1 do 1, ale wiem ze ciezko o dobra hamownie, w Krakowie to malo kto chcial shamowac, a jak sie juz trafil ktos to jak przyjechalem to mi powiedzieli, ze im jednak nie dziala rolka na druga oświec tak to jest z tymi hamowniami
nie wiem czego nie chca hamowac naszych Alfek
![]()
Bo abs jest po....bany i wariuje jak przednia os się nie kręci. Trzeba włączać dyno mode.
aaa i zatankowałem pół baku Vpower Racingiemwięc mieszanka wyszła pewnie ok. +-98 oktanowa
Przeszedłem się do dystrybutora Race Chipa to powiedział, że przy zakupie auto bierze koniecznie na hamownie i ustawia właściwy program i nie ma innej opcji zakupu. Czy tylko ja mam wrażenie, że próbuje mnie naciągnąć?