Normalne. Zimą będziesz miał 3 kreski, latem 4![]()
To temperatura oleju. I u mnie też często są 3 kreski, mimo że dojeżdżam A2. Natomiast silnik na pewno jest dogrzany.
Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Ok Dzięki
pytanie ktore pada tu co chwile... to temp oleju i jest dobrze
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Jak włączyć tryb Race? Kilkukrotnie przekręcałem pokrętło ustawiania trybów jazdy w to położenie, ale zamiast przestawiać się na Race wraca na D, coś mam włączone co trzeba przy tym wyłączyć czy jest inna przyczyna?
no bo race jest monostabilny, przekręcasz (w niektórych na 2 sek), wtedy włączy (jak pracuje silnik). to zabezpieczenie żeby auto startowało z włączonym ESC a nie że zapomnisz, dasz komuś samochód kto nie ogarnia i się roztrzaska
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Giulia B-Tech+ Rame Liquido: https://www.forum.alfaholicy.org/nas...o_vesuvio.html
IG: https://www.instagram.com/shimmy.never.stop/
Dzięki