Witam. Jestem zainteresowany dwoma znaczkami, przód i tył w kolorze AR 156. Proszę o dane do przelewu.
Witam. Jestem zainteresowany dwoma znaczkami, przód i tył w kolorze AR 156. Proszę o dane do przelewu.
@wiertlo naklejki super wykonane. A gratisy przeszły moje najśmielsze oczekiwania.Wielkie dzięki
Witam, poproszę o dane do przelewu, chciałbym kupić dwie naklejki w kolorze przód i tył do AR 156. Pozdrawiam.
Witam
Ja też bym prosił o dane do przelewu chcialbym zamówic dwa znaczki do 156 w kolorze.
pozdrawiam
Witam! Jestem zainteresowany naklejkami na przód i tył (komplet) w kolorze do 147 przed FL. proszę o dane do przelewu na PW.
Witam,
Chciałbym zamówić znaczek na przód do AR 159. Czekam na pw![]()
Hej wiertlo
Ja znowu za naklejkami do Ciebie
Tym razem zamawiam naklejki na przód i tył do AR SPIDER. To będzie chyba taki sam rozmiar jak do gtv...
Dane do przelewu poproszę na PW.
Pozdrawiam![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Ja również proszę o info na PW z danymi do przelewu. Potrzebne logo przednie do AR 159.
Pozdrawiam
Nie będę oryginalny ze swoją prośbą
Proszę wiec o dane do przelewu na PW, ponieważ potrzebuje 2 sztuki naklejek na przód mojej Alfy 156 (2004r po FL)
Z góry dziękuję i pozdrawiam
poszedł PW z zapytaniem
Pozdrawiam
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???