To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
OK dzięki, czyli w Q4 też może być różnie z szerokościami, zatem jak komuś bardzo zależy to musi zwrócić też i na to uwagę przy zamawianiu.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Kupil juz ktos opony zimowe? Nie moge sie zdecydowac, ktore kupic. Rozmiar 18. Pirelli SottoZero 3, Bridgestone Blizzak czy moze jeszcze cos innego? Zostajecie na runflatach czy zmieniacie na zwykle? Ehh problemy pierwszego swiata![]()
Ja jeszcze nie kupiłem ale celuję w NOKIAN WR A4. I ostaję przy runflatach.
ja rozważam narazie Dunlop albo Winter Sport 5 albo 3d na RF
ale powiem że zainteresowałeś mnie tymi NOKIANami![]()
Rozmiar ten sam wszedzie czy jakas zmiana ?Nokiany ciekawe...
Ja założyłem GOODYEAR UG Performance G1 225 i 255 R18
ja odebrałem autko na 19'' ale na zime kupiłem felgi 18'' - zawsze to pół centrymetra na oponie więcej. Szerokosć zostawiam na 225 (tak jak na letnich).