to ja też wpadnę na spota ale karty odpuszczampopatrzę na mistrzów w akcji
![]()
to ja też wpadnę na spota ale karty odpuszczampopatrzę na mistrzów w akcji
![]()
1. Piter
2. Tomek i Gosia
3. Adam$72 - 99%
4. Ligar
5. GrzesiuŻar
6. Lesio80 - 75%
7. danielm10
8. archibaldi
9. aniucha05 - nie wypada mi nie być <ino nie wiem czym tam zajada>
10. pilotnh
11. Dees
12. omen
dopisałem Cie omen.
Dzwoniłem teraz na te karty i wygląda to w ten sposób, że nie jest wymagana zaliczka, więc pieniędzy nie musicie mi wpłacać, ale z drugiej strony nie chciałbym żeby doszlo do sytuacji, że z 13 osób na liście przyjedzie mi 5 :/ jak rozmawiałem z kobietą od kartów to mówiła, że pewniejsze to będzie, jeśli sobie tą kasę pozbieram od Was wcześniej żeby nie doszło później do sytuacji, którą wyżej napisałem. Ktos może sie rozchorować, komuś nie będzie się chciało przyjechać bo pogoda zła itp i wtedy spięcia powstaną, co nie będzie fajne. Więc tak - kasy nie będziecie mi przelewać, ale prośba do ekipy krakowskiej, czyli:
- Ligar
- danielm10
- archibaldi
- pilotnh
żebyśmy sie spotkali np w czwartek pod Krokusem na chwile i dacie mi wtedy kasę ok ? ew w jakiś inny dzień wieczorem możemy się umówić na minispota![]()
Natomiast ekipa śląska - Aniucha skontaktuje się z Adamsem, GrzesiuZar, lesio80 i DeeSem i pozbiera od Was kase
Z Tomkiem się juz dogadałem natomiast co do omena to myślę że będziesz, bo nie wiem jak od Ciebie kase ściągnąć, chyba że wpłacisz na konto to odezwij sie na PW
A co do godziny kartów to tak jak pisałem, godz 12 pod Krokusem i na 13 na karty pasuje wszystkim ?
Ostatnio edytowane przez PiterR ; 23-11-2009 o 12:15
Today we are living our future memories..
To w końcu w niedzielę się spotykacie?
Bo kusicie tymi kartami cholernie![]()
zatem piszę teraz oficjalnie i każdemu z osobna na PW... podam Wam też mój nr. kom oraz gg - tak będzie łatwiej. jeżeli jest jeszcze ktoś chetny a mieszka blisko i może dać kasę wcześniej to proszę o kontakt na PW.
---------- Post dodany o godzinie 12:24 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:16 ----------
Plancior czuję że się spotkamy
---------- Post dodany o godzinie 12:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:24 ----------
hehenie wygłupiaj się tylko chodź... już to wcześniej pisałam ale ja mam doświadczenie z wesołego miasteczka
![]()
Ja bede dopiero w piatek wiedzial czy przyjade bo do piatku mam sie dowidziec o bardzo waznej zeczyna ktora czekam bardzo dlugo hehehe trzymac kciuki
![]()
AR 156 2.5 V6 Q2
AR 145 JTD '99 byla
AR 156 2.0 TS byla
PiteR generalnie ok tylko w czwartek bede wracał z łodzi wiec prośba aby to było raczej pozniej niz wczesniej
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
dobra to co PiteR spocik pod krokusem w czwartek?? mi pasuje jak najbardziej, jak tam reszta Krakusów??
ja moge w kazdy dzien tak jak napisalem![]()
Today we are living our future memories..