-
-
Świetna sprawa,bardzo fajnie to wygląda! Pytanie czy zabawa z tym jest taka sama jak się ma wzmacniacz DSP i trzy przyciski w tym miejscu? (jeden zawsze się gdzieś zmieści,ale trzy,czasem cztery?)
-
właśnie się zastanawiam które przewody są odpowiedzialne za przekazywanie sygnału i padu do wzmacniacza bo jeśli one nie będą podłączone to nie będzie nic grało:/
z tego co wiem to chyba za wzmacniacz odpowiedzialna jest kostka żółta która jest podpięta z tyłu ICS-a.. ale nie jestem na 100% pewny czy po dołączeniu tylko tej jednej kostki plus głośniki i zasilanie czy będzie to działać.. Spytam się kumpla bo miał blaupunkta do sprzedania czy jeszcze go ma.. jak tak to pożyczę i sprawdzę podpinając tą kostkę czy to zadziała..
Blaupunkta bo wiem że on ma napewno takie wejścia na kostki ISO i wtedy nie trzeba szukać przewodów i ich rozcinać..
-
kolego zulek1986 czekam na info jak wyjdzie z tym radiem Blaupunkta bo i ja mam wzmacniacz DSP i jestm ciekawy czy da sie to sparować.
-
Pisałem do kolegi ale jeszcze go nie ma w domu jak tylko będę miał informację że jeszcze ma to radio to je wezmę i na dniach będę się starał sprawdzić czy to zadziała w taki sposób o którym myślę.. Mam nadzieje że nie sprzedał bo wtedy będzie lipa.. nie będę miał radia żeby to sprawdzić
-
Dzwonił właśnie do mnie Pan z tej firmy od zmieniarek. Pakuje się i jade po nią. Może uda mi się dziś to jeszcze podłączyć. Pozdrawiam.
-
-
-
Sprawa wygląda tak, że kupiłem sprzęcik i mam zdać relację właścicielowi sklepu. Jeśli nie będzie działać to oni będą chcieli moje auto zostawić sobie na jeden dzień na testy.... zależy im żeby to zadziałało i postarają się zrobić tak żeby było ok
Jutro podłącze i Wam napisze. Pozdrawiam.
-
No to Michał czekamy z niecierpliwością
Powodzenia
p.s tylko jak to zadziała żeby czasem się nie dowiedzieli ile Loudlink kosztuje bo wtedy cenę podwindują :/
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia