Mniej więcej wiem co piszesz Andrzej ale zymft to nie wiem krupnik to kojarzy mi się z czym innym chociaż po wczorajszej imprezie nie chce o tym słyszeć !heeh głosowało 20 osób ciekawe czy będzie tyle ludzi na spocie
Wodzisław - parking na byłej zajezdni pkp (tam gdzie był ostatni jesienny spot)
Wodzisław - parking przy PKSie
Rybnik - zalew Elektrowni Rybnik (konkretne miejsce do ustalenia)
Inne - wpisz w poscie "gdzie" po kliknieciu w tą opcje
Mniej więcej wiem co piszesz Andrzej ale zymft to nie wiem krupnik to kojarzy mi się z czym innym chociaż po wczorajszej imprezie nie chce o tym słyszeć !heeh głosowało 20 osób ciekawe czy będzie tyle ludzi na spocie
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
mam nadzieję, że wszyscy wbijączekamy do jutra i ustalamy termin ;]
Moja psychika tego nie ogarnia... Jako, że teoretyczni sprawa miejsca została już przesądzona, to trzeba ustalic miejsce gdzie to mamy sie spotak przy tej Elektrowni??? Ja tam tych terenów zbytnio nieznam. Wiec jak już wczesniej prosiłem, prosze nadal, aby ktos z rybnika mógł to zrobic dla ogółuKiełbaska za fatyge gratis
Tylko, że nastepny problem, to gril. Gdzie tam chcecie grila zrobic? Tam są parkingi z tego co pamietam, ale czy oni nas tam wpuszczą i pozwolą rozbic grila???
mysle ze dobrze by było się spotkac koło hipermarketu carfour i z tego miejsca wyruszyc na elektrownie
Miejsce na spotkanie jest ok. Można nawet przejazd przez Rybnik zrobić ;p
Tylko tak jak mówi majster gdzie nad ten zalew.
Ja znam jedną miejscówkę przy zbiorniku Pniowiec ale nie wiem czy tam można grilla robić i jak będą wędkarze to też nie bardzo bo będą plakać
No powiem szczerze że nie znam miejscówek nad rybnickim morzem, ale jest w ankiecie 10 osób za tą miejscówka to ktoś z nich chyba wie na co głosowal?
No to głosowanie się już dawno temu zakończyło. Pewnie Majster jako, że jest głównym organizatorem tego spotu wymyśli jakieś ciekawe miejsce![]()
OK więc tak:
1. miejsce spotkania Carrefour i przejazd nad elektrownie
2. miejsce na spota elektrownia Rybnik (czekamy na ustalenie miejsca na tego gryla
3. data rozumiem że 9-10 kwiecień
?????