Ja też się pojawię-proszę o dopisanie. Czy z Opolskiego ktoś jeszcze? Hannah? Kolaś?![]()
Ja też się pojawię-proszę o dopisanie. Czy z Opolskiego ktoś jeszcze? Hannah? Kolaś?![]()
147 2001, 1.6 105 KM- była
156 2003, 2.0 JTS 166 KM- była
156 2003, 2.5 V6 192 KM- była... ehh..
156 2005 1.9 JTD~`160 KM była
159 2006 1.9 JTD- była
159 2005 1.9 Distinictive- była..
156 2003 2.0 TS+LPG- była
156 2003 2,5 V6- była..
156 FL 2005 1.9 jtd- była
166 FL 2005 2,4 jtd - była
Alfa Romeo Crosswagon - był..
156 FL 3.0 V6 - była
Brera Tbi 2010 - jest
Najlepsze auto na świecie - służbowe - jest
Jeśli tu się mogę zapisać. To będę![]()
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Też masz włocha w garażu, poza tym ja ostatnio byłem na zlocie VW moja alfa i byłem dość ciepło przyjęty, od niektórych prawie olej dostałem![]()
Nieważne czy abstynent czy alkoholik, byle dobry alfaholik
Do zobaczenia w niedziele, a slavika zapraszam w piatek na spota bo trzeba cos niecos dogadac![]()
Jeśli jeździsz fiatem, lub iveco, nie wybieraj się daleko...
slavik melduje sie na spocie w pietek
Dopisz![]()
Więc tak:
Przejazd z Bielska do Ustronia będzie filmowany, ale najprawdopodobniej z samochodu bo motolek sie popsuł (mimo, że nie ma znaczka alfy na przodzie).
Zlotowi od początku do końca będzie również towarzyszył fotograf z całym ekwipunkiem i sprzętem do robienia zdjęć panoramicznych wewnątrz samochodu (będzie możliwość zrobienia interaktywnej panoramy swojej belli (flash)). Płyty ze zdjęciami będą rozesłane pocztą "pantoflową"a film będzie wstawiony na youtube.
Zlot przypada na long drinkend, a co za tym idzie dużo ludzi będzie wybierało się w góry. Jeżeli chcemy się "wbić" na jeden parking to musimy być przed nimiMyślę, że proponowana godzina wyjazdu 10:00 z Bielska jest OK i o tej porze wyjeżdżamy. Spóźnialscy są proszeni o zapoznanie z mapką
kontakt do mnie 603073320. Próbowałem wynegocjować lepszą cenę za parking, ale jak to powiedział operator parkingu, "że gdyby to było w środku tygodnia kiedy parkingi są puste to nie ma problemu, ale w niedzielę i tak mają full obsadę i nie zależy im schodzić z ceną". Jak mi się coś przypomni to będę dopisywał.
Aaaaa i jak ktoś jeszcze wie, że pojedzie na więcej niż 50% to niech się dopisze![]()
Jeśli jeździsz fiatem, lub iveco, nie wybieraj się daleko...
No to proszę mnie dopisać na 99% - no bo to jednak 130km![]()