Czyli jutro o 18 na Lidlu?
- Mam nadzieję że dzisiaj ktoś odpisze, bo jak dzisiaj nie będe wiedział co robić jutro to się nie pojawię :]
Ostatnio edytowane przez blower ; 15-09-2011 o 21:01
tak jutro punkt 18...![]()
Dzięki za spotkanie
Wreszcie się pogoda pogorszyła to i frekwencja dopisała
Dzięki Robert za telefon. Dojechałem do Radomska i na CB mówili, że dopiero zaczynają puszczać samochody :/
Nie ma sprawy Kuba. Ja uciekłem na boczne drogi i też dojechałem starą trasą do domku. Alfa już mi nie strzeliła drugi raz fochaJak dojeżdżałem do tych świateł, to dopiero pogotowie jechało na kogutach, a z autopsji wiem, że takie sprawy długo trwają. Pozdrowionka dla wszystkich obecnych na spotkaniu!!!
Byłem ostatnio w Piotrkowie i wiem że dojazd to tragedia. Wpadł bym na tego dużego spota na koniec sezonu ale 5,5h jazdy Wwa-Piotrków-Wwa skutecznie mnie odstraszyło![]()
Jeżdżę często tą trasą i to, co tam się dzieje to wielki koszmar. Możesz śmignąć bokiem omijając ósemkę. Ja czasem tak robię jak są duże korki. Żyrardów-Skierniewice później w stronę Brzezin i na Koluszki-Moszczenica-Piotrków. Trochę dalej, ale jedzie się nie stoi i całkiem niezła droga.
Trasa na Koluszki jest zamknięta od paru dni. Remont drogi...są obiazdy. Ale również są obiazdy z Wa-wy. Tak jak Robert pisał ale w Brzezinach ( ze względu na remont ) nie na koluszki a na Łódź i prosto do Piotrkowa.
może jeszcze jakiś spocik, przed imprezą? np. w piątek?