Dołączam do pytania powyżej, generalnie głupio ze pojawiaja sie te dodatkowe opcje jak predkosc cyfrowa(tryb A), cisnienie doładowania (D) tylko przy wylaczonym radiu badz ustawieniu na AuX.
Dołączam do pytania powyżej, generalnie głupio ze pojawiaja sie te dodatkowe opcje jak predkosc cyfrowa(tryb A), cisnienie doładowania (D) tylko przy wylaczonym radiu badz ustawieniu na AuX.
Ponawiam pytanie, jest możliwość żeby w przed lifcie monitor się nie otwieral sam? Ten od nawigacji, pozdrawiam.
Już była o tym mowa, że monitor zawsze się otwiera. Sprawdzałem u siebie w menu/ustawieniach i nie ma tam żadnej opcji, aby to zmienić. Ktoś kojarzę, że pisał coś o wyjmowaniu bezpiecznika? No ale nie kojarzę, żeby to była potwierdzona informacja.
Aż tak przeszkadza Ci monitor? Mi to pasuje, a jak nie to go wygaszam.
Tzn. Często go wyłączam sam, a że człowiek z natury jest leniwy, to wolałbym go włączać raz kiedyś, niż ciągle wyłączaćskoro można wyłączyć jakieś inne funkcje to może tą tez.
Witam panowie mam takie pytanie chce wyłączyć start stop na stałe programem alfaobd lub mes tylko pytanie jaka wersja zadziała w Julce 1.4 multiair 170km i czy to musi być pełna wersja czy może być darmowa alfaobd ? Chce to zrobić po kablu z PC
Za proste by to było,trzeba było kupić poliftowa po 2013 to byś tak miał.
Przecież kilka postów wcześniej jest nawet instrukcja jak to wyłączyć
Ok już wszystko wiem mam MES 3.9 ale potrzebuje jeszcze przejściówki żółtej bo nie chce przejść osiowanie proxy![]()
Ostatnio edytowane przez Nusiu321 ; 21-06-2020 o 12:13
jeśli chcesz odwrócić działanie do potrzebujesz coś co zmieni Ci domyślny stan, przy okazji wrzuci D jeśli lubisz, i przy okazji zmieni ustawienie klap wydechu jeśli byś sobie założył taki z klapami sterowanymi (i sterowałby z ustawień DNA), tu było pisane o urzadzonku które może wypuszczę jeśli bedzie wystarczająco zainteresowanych:
https://www.forum.alfaholicy.org/mit...domyslnie.html
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.