kolego puotek zzacznoj jakos reprezentowac ten rybnik na spotach![]()
kolego puotek zzacznoj jakos reprezentowac ten rybnik na spotach![]()
Co powiecie na spota na sportowo;> nająć hale na godzinkę i pociosać w pilę np hala w jankowicach tam godzinka stała 70-80zł, pawłowice odpadają bo tam drogo i zimna woda pod prysznicem pada może jest jeszcze opcja nowej hali w jastrzębiu ale nie wiem jak tak kasowo stoi i jak z terminami bo to powstawało pod katem zawodowców ale mogę się zorientować co i jak.warunek 10 osób niżej niema co gitary zawracać (koszty-warunki gry po 3 nie ma co po hali ganiac)
Pozdro czekam na ewentualne zapisy
Alfa Romeo 156 1,9JTD '02 SPORTWAGON
Szerokopojęta elektronika i elektryka samochodowa
nawet bym sie skusił, tylko trzeba by zebrac tak jak piszesz 10 osób. 1 godzinka moze szybko przeleciec? Jest jeszcze nowa hala w gorzyczkach, ale tam terminy mają odległe...
Ostatnio edytowane przez majster ; 04-12-2011 o 17:37
nie ma chetnych na jutrzejszego spota ?
Palchon co do spotkania sportowego ja jestem zawsze chętny jak co to mogę też wziąść kumpla jak będzie brakowało Andrzej też z pewnością przyjedzie
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
Moge równiez nakłonic brata, gdyby brakowało ludzi do gry, ale i tak jakos zainteresowanie małe...
Ustawimy sie jak zawsze w piątek ok. 19 w jastrzebiu (tam gdzie zwykle)? Zbierzemy zadki do piątku? Na spocie obgadamy przyszły, możliwy spot sportowy.
Ja się postaram być, postaram bo mam ostre spięcie terminu w robocie do soboty, generalnie będę w jebiu i to niedaleko galerii ale nie obiecuje jak z czasem u mnie będzie
Alfa Romeo 156 1,9JTD '02 SPORTWAGON
Szerokopojęta elektronika i elektryka samochodowa
postaram sie bycchoc mozliwe ze spózniony
![]()
Lepiej byście się wybrali w niedziele do Chorzowa![]()