a alarma mosz ?
bo jak ni mosz to i fonii raczy nie bydzie
byłe temat ale chyba o dźwięku i sygnalizacji kierunkami ( bo np jo w moi stary 156 miołech central ale nawet kierunkami nie migoła )
No alarmu niy mom, w tym problym, ino cyntralny
nie ten dziaal kolego
kajś to widziałem ale też znaleźć nie umia
ps. Kto zabrał baner Alfaholicy? bo Ja zapomniałem przez mojego kaca![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Polizany jest u nos w aucie ,ale teroz Adam$ ci policzy osiowe![]()
Ciao ! Adam to dla Ciebie co do naprawy odprysków to trzeba użyć tak zwanej bazy (kolor właściwy auta - patrz - numer lakieru ) a potem akryl z utwardzaczem .
---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:32 ----------
Ciao! Dziękuję za wszystko (mnie nie było zimno ) Fajnie że byli Ci co chcieli być i to się liczy - następnym razem pewnie będzie zwiedzanie browaru w Tychach + ( tak aby nikomu nie było zimno jakaś knajpka )tak więc jak co to kierowcę zabrać ze sobą co się nie boi alfy prowadzić !!! Fotki są tu - nawet z baletnicą https://picasaweb.google.com/1068373...Ijay_HimemgqQE
Saluti per tutti .
A jak Cię mijałem na Alei to tak powoli jechałeśPS Omen Ty masz te przednie przyciemniane ?