Byłbym zapomniał..dzięki za grę panowie![]()
Byłbym zapomniał..dzięki za grę panowie![]()
My też dziękujemyPodbijamy od razu temat.
Szukamy hali na grę bo w Będzinie terminy nie regularne, najlepiej jakby to było od Pon. do Pt. w godzinach od 18 w górę. Popatrzcie i popytajcie na swoich osiedlach-może coś se znajdzie.
PZdr
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
Będzie bardzo ciężko - zazwyczaj umowy są podpisywane na rok a u nas "stałych" grających jest może z 5. Opcja Będzińska jest dobra bo niezobowiązująca.
Bardziej niż nad poszukiwaniem nowego miejsca skupiłbym się nad stałą ekipą - jeśli będzie z 8 konkretnych facetów, którzy nie mają usterek typu "włosy mnie bolą albo mama mi nie pozwoli" to możemy mysleć o stałym terminie i umowie. Aby tego dokonać musimy sie spotkać przy jednym lub dwóch tyskich i popytać kiedy komu pasuje. Mi pasuje każdy termin popołudniowy z tym, że wolałbym w tygodniu ze względu na Adama i inne osoby które nie mają opcji gry w weekend.
Kiedy to piwo ?
to do włosów i mamie było o mnie ??![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Nie biłem do nikogo. Dobrze wiesz, że jeśli mam jakiś problem to nieśmiałości nie można odemnie oczekiwać.
Wiadomodobra ja też z racji tego ze czasem jestem czasem mnie niema napisze ze weekendy odpadają bardzo
także reszta nemo problemo ino bezino jak bedzie to sie przyjedzie
![]()
Oooo piwojestem za. W tym tygodniu terminarz piwkowy wygląda tak: Wtorek i Sobota mam zajęte- reszta dni wolna
Drago- nie zaszkodzi zapytać u siebie na osiedlach- może się coś trafi. Jak na razie to lista stałych osób wyglada tak:
1 marycha
2 .Rafał
3. drago
4. dyru
5.rob
6. Adam(w tygodniu)
generalnie jakby był w miarę stały termin to mam jeszcze 2 kolegów do gry. Do tego dochodzi Hansik i zawsze 8 by było.
Niestety ale w Będzinie pozostanie nam tylko termin niedzielny ok godz. 16:30 więc trzeba szukać![]()
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
no tak jak zostało już wcześniej napisane ja w weekendy odpadam i pisze sie na granie stałą ekipą na umowę także w tygodniu śmiało możecie na mnie liczyćKuba co ty żeś odpierdolił za maniane w piątek??
ja mam rozjebaną nogezdeptałem se takie cuś i mi sie w noge wjebało i mam dzióre ^^ lecze sie
alkoholem
![]()
@maryszkens:
Jak w ten wekend ? Rozmawiałeś z kolesiem?