Ciao ! Pogoda i frekwencja (orszak) - dopisała tak więc nowożeńcy jak i my jesteśmy zadowoleni .
P4 załapał się u mnie na weselny kołocz a Soplica weselny poczekać musi w lodówce .Czekamy na fotki i ... Dzięki![]()
Ciao ! Pogoda i frekwencja (orszak) - dopisała tak więc nowożeńcy jak i my jesteśmy zadowoleni .
P4 załapał się u mnie na weselny kołocz a Soplica weselny poczekać musi w lodówce .Czekamy na fotki i ... Dzięki![]()
Panie i Panowie dziękuję ze tak udany orszakOrganizacja jak i dyscyplina uczestników stała na najwyższym poziomie i myślę, że wszyscy obecni spędzili miło te parę godzin...Miło było poznać nowych Alfaholików (Misia przestań narzekać ha ha) i mam nadzieję, że jeszcze niejedna taka okazja przed nami
a Młodym tradycyjnie Wszelkiej Pomyślności
wojtas_aw Bella pięknieje...
KwachuGSE sprawdź prawy stop, bo w drodze powrotnej Ci nie świecił
I kilka fotek na pamiątkę...
![]()
Ostatnio edytowane przez micorl ; 21-10-2012 o 16:23
Oj tam, ja tylko wypowiadałam się na temat moich niedomykających się szyb![]()
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
Zdjęcia super, dzięki za orszak, i jeszcze raz gratulacje dla Państwa Młodych
P.S. kołocz pierwsza klasa, nawet u mnie w domu stwierdzili, że bardzo dobry![]()
Baba w końcu musi na coś narzekać![]()
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
Dzięki za orszak i poznanie Was - było krótko bo krótko, ale zawsze coś. Niestety dojechaliśmy dopiero po dom pani młodej.
Filmik z "kamery pokładowej" wrzucę wieczorem. Zastawiony wyjazd z bocznej na główną był MEGA![]()
Ostatnio edytowane przez maciey ; 22-10-2012 o 08:51 Powód: dodano filmik po dojeździe do kościoła
Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie za liczną frekwencję. Aż chce się powiedziec jak pewna popularna piosenkarka "jesteście zajebiści!". Mam nadzieję, że wszyscy zostali odpowiednio przywitani przez Pana młodego bo ja osobiście jako świadek nie miałem zbyt dużo czauCzy jest ktoś kto jeszcze nie dostał flachy? Wiem że na pewno Maciey jest poszkodowany ale z Tobą rozliczę się osobiście
BARDZO DZIĘKUJĘ
Ostatnio edytowane przez maciey ; 22-10-2012 o 18:14 Powód: dodano filmik