Pisząc V6 macie tez na myśli 2,0 V6 TB? Bo innych to nie widzę nawet we włoszech -w promieniu 200km od Genovy znalazłem jedną 3,0 na sprzedaż. Plus jest taki, że nie ma dylematów z wyboremAle koszt sprwadzenia (akcyza...) aż wolę nie myśleć...
Pisząc V6 macie tez na myśli 2,0 V6 TB? Bo innych to nie widzę nawet we włoszech -w promieniu 200km od Genovy znalazłem jedną 3,0 na sprzedaż. Plus jest taki, że nie ma dylematów z wyboremAle koszt sprwadzenia (akcyza...) aż wolę nie myśleć...
Ostatnio edytowane przez bakerski ; 19-02-2013 o 10:01
zdecydowanie nie TB, ten silnik jest bardzo, bardzo wymagający i raczej w tym wieku jego moc nie jest zbliżona do fabrycznej, a przywrócenie jej kosztuje fortunę, dostępność części też słaba
a v6 3.0 z kolei jak już pisałem w dobrym stanie to biały kruk i nie ma co wybrzydzać![]()
Ostatnio edytowane przez fajf ; 19-02-2013 o 10:15
eee bez histerii.... troche cierpliwosci i mozna wyrwac V6 3.0
Chocby na tym forum tez jest pewna rotacja GTV? z tym motorem.
Z tym Krukiem to tez bez przesadyWg mnie jeszcze nie teraz,ale nie da sie ukryc,ze z roku na rok bedzie trudniej.
W pewnym momencie ceny pewnie wrecz zaczna rosnac...
W zasadzie to macie rację, każde auto trzeba ogarnąć po zakupie -rozrząd, płyny, a to hamulce, a to sprzęgło, a to opony... więc zamiast tracię kasę na półśrodki lepiej się wstrzymać, przyoszczędzić i kupić to właściwe i w nie ładowaćPopatrzcie na tą http://www.autoscout24.it/Details.as...000&asrc=st|fs to jest właśnie to! I to wnętrze! Gdyby nie Barchetta to bym się pakował na wycieczkę do Włoch
Podejrzewam, ze przebiegiem 200K nie ma się co przejmować bo auto w tym wieku powinno mieć taki przebieg i prawdopodobnie jest prawdziwy.
Jakoś niedawno była czarna, z czerwonym wnętrzem 3.0, z wydechami ragazzona, rozpórkami, na glebie, z ładnym silniczkiem, za 12.000 więc poczekać a niemądry Polak znów sprzeda coś za bezcen, to brać![]()
Lukas1020
hehehehehe
Byla
Nadal jest
Tutaj http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...orzy_pl-6.html
o tej pisałem, ładna![]()
Lukas1020
Dzieki
Trafilo sie slepej kurze ziarno![]()
WiemDlatego po pierwszej rozmowie z wlascicielem zdecydowalem sie troche w ciemno wplacic zaliczke
Tym bardziej,ze nie mialem mozliwosci odrazu jechac na ogledziny. Auto grzecznie czekalo na mnie 2 tyg.
To co? Kto chce kupic? Opis i stan jest znany... Cena wyjsciowa 19999pln
No do negocjacji![]()