Rafale, trasa przejazdu już dawno ustalonaRzecz jasna przez Skałę
..ba, nawet mapka jest do wydrukowania, dla tych którzy trasy nie znają...
więc tym razem już nikt nie powinien sie zgubić![]()
Rafale, trasa przejazdu już dawno ustalonaRzecz jasna przez Skałę
..ba, nawet mapka jest do wydrukowania, dla tych którzy trasy nie znają...
więc tym razem już nikt nie powinien sie zgubić![]()
Dokladnie trasa juz zaplanowana i zbyt pozno na zmianya jesli chodzi o kolegów co mieli by sie zgubić lub spóźnic to oczywiscie służe pomocą to moj numer tel 608044587
Ej chopy to start z tej Dąbrowy czy juz ekipa sie posypala ???
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Do t.o.mek. Sorry, że odzywam się przez forum ale nie mam innego kontaktu z TobąJeśli spocik jest o 12 to planujemy wyjazd koło 10.45 z Bochnii a właściwie z Proszówek. Myślę, że spotkamy się wszyscy na parkingu przy "Avicie" w Proszówkach (tam wylecimy na Kłaj). Jutro będę wiedział więcej szczegółów. Jak jesteś chętny jechać z nami to daj znać- podaje swój tel. żeby nie zaśmiecać więcej forum
511- 487- 243 Wojtek. Pozdrawiam
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.
ja mimo ze jestem juz od piątku w Krakowie na miejscu to nie dam rady , sory koledzy
I to się chwali!Napisał Krulik
Bawcie się dobrze i bezpiecznie. Oby pogoda Wam dopisała.
Pozdrowienia dla wszystkich grillowiczów pod maczugą.
- Rafał
Pogoda jak na razie wyśmienita w Krakowie, także powinno być pięknie![]()
Panowie na głowie stańcie zeby jutro bycpogodę osobiście załatwiłem od Zubilewicza i Kreta
![]()
![]()
tak wiec nie pozostaje nic wiecej jak tylko przyjechać i dobrze sie bawić
Mnie niestety nie będzie, nie mam kierowcy żeby mnie zawiózł ponieważ dziś idę na imprezkę do kumpla 18 urodziny, a to się skończy pewnie jak zwykle,gdyby jednak dziś nie wyszło to może wpadne jutro,ale prosto do Ojcowa i wtedy będę dzwonił. Bawcie się dobrze i przepraszam!
Koledzy jeżeli przed spotem planujecie myć auto obok multikina na BP to przyjedźcie godzinę wcześniej. Są takie kolejki, że stania na godzinę - przynajmniej dzisiaj...