Moja obecnosc stanela pod znakiem zapytania :-( zatrzasnolem sobie kluczyki w bagazniku i nie moge sie dostac do belli jak tylko cos wymysle jak ja otworzyc to bede
Moja obecnosc stanela pod znakiem zapytania :-( zatrzasnolem sobie kluczyki w bagazniku i nie moge sie dostac do belli jak tylko cos wymysle jak ja otworzyc to bede
Misior udało Ci się wydobyć kluczyki z belli ?
Michał jeśli nadal masz te kluczyki w bagażniku to pożyczymy ci młotka do wybicia szybki![]()
Kluczyki wydobylem obylo sie bez mlotka ale niestety pare rys na rancie drzwi zostalo :-( ale na spota i tak bym nie dojechal a w ogole to odbyl sie ten spocik czy nie ??
Pewnie że się odbył![]()
Kupimy spreja i ci te ryski pomalujemyAdoil ciebie widziałem jak wyjeżdzałem z Orlenu i jechałeś z jakąś dziewczynką na tylnej kanapie oraz z jakąś panią na miejscu pasażera i wszyscy mi machaliście ale co się stało że odrazu zatrzymałeś się pod meblowym
?
Haha ^^ To nie dziewczynka z tyłu tylko mój brat, a ta pani z przodu to moja mama
A zjechaliśmy pod agd od razu , żeby zobaczyć za Tv oraz aparatem
- - - Updated - - -
To kiedy organizujemy kolejny spot ?![]()
Ja w tym tygodniu odpadam bo nadal codziennie ciągnę nadgodziny ale w następnym tygodniu możemy się spotkać![]()
Ja też w następny bo w tym tygodniu mnie nie ma. Dobrze by było jak by więcej belli się pojawiło![]()
wiedzę że wszyscy bardzo zapracowani przed zimą że nawet nikt na forum nie zagląda![]()