Panowie przepraszam za opóźnienie ale urwanie dupy w pracy i nawet na forum nie zaglądałem. Kilka zdjęć ze spotu przesyłam do pobrania TUTAJ.
POZDRAWIAM
Panowie przepraszam za opóźnienie ale urwanie dupy w pracy i nawet na forum nie zaglądałem. Kilka zdjęć ze spotu przesyłam do pobrania TUTAJ.
POZDRAWIAM
Juz widze ze bedzie mile powitaniena ostatni chcialem zone wyslac co niektorzy chlopaki ja znaja zreszta na kazdym byla ze mna a ze ona nie ma prawka to moja mame chcialem wyslac ale moja Alunia by byla hehe to Panowie pomyslmy oczyms po 15. przypominam rowniesz o 8 wrzesnia o orszaku weselnym
Dzięki za fajne zdjęcia
Co powiecie na jakiś mały tarnowski spot w drugiej połowie lipca ? Widzę, że tu już jakieś wstępne głosy się pojawiają? Może byłoby fajnie na Górze Marcina zrobić. Z tego, co wiem to jest tam taki parking na przeciwko tej restauracji. Zazwyczaj nie jest on zatłoczony, to można byłoby się tam fajnie ustawić.
Ostatnio edytowane przez mariuszoles ; 28-06-2012 o 15:59
Ja już jestem za.Fajne miejsce. A na dodatek mamy znajomych w Tarnowie i żona z dzieckiem by ich odwiedziła a może i oni by się wybrali na spot chociaż nie alfiści.
Kolega pracuje w gazecie to może by coś o nas napisał przy okazji jak się go uda ściągnąć.![]()
Ja się pisze (jeśli oczywiście bd miał wolne)co prawda ten parking na przeciwko tej restauracji jest nie wielki ale się jakoś zmieścimy ;p róbcie listę;p
Ostatnio edytowane przez Michał(Pliszka) ; 28-06-2012 o 17:49
Bartek na Ciebie to mozna liczyc teraz czekam na reszte, Maciek juz cos tam symulowal ale mam nadzieje ze cos wymysliPanowie to druga polowa lipca prosze pasuje sie blizej poznac Tych ktorych niestety nie moglem poznac na ostatnim spocie
ja jestem za tylko sobota/niedziela.Do zobaczenia.Pozdrawiam
Maciek trzymam Cie za slowomam nadzieje ze na nastepnym zlocie sie spotkamy tzn w przyszlym miesiacu