Zgadza się to jest uturbione V6 z Zetki no ale jaki inny olej miałby zalać do porobionego auta jak nie dedykowany do motosportu Millers? Czyli, że Millers serii Motosport nie nadaje się do torówki?
Motul
Vavoline
Castrol
PENRITE
MILLERS OILS
Selenia
Yacco Lube
Texaco
Total
Mobil
RAVENOL
Shell
Fuchs
Midland
Eurol
Liqui Moly
Zgadza się to jest uturbione V6 z Zetki no ale jaki inny olej miałby zalać do porobionego auta jak nie dedykowany do motosportu Millers? Czyli, że Millers serii Motosport nie nadaje się do torówki?
zmienię temat.
Jest Busik Hyundai H1 z 2.5CRDI. Jeździ na Shell Helix Ultra Diesel 5w40. Zmieniany zawsze co 10.000km, 2x w roku. Po wymianie oleju na świeży silnik pracuje o wiele, wiele ciszej. Tzn. że Shell po 10.000 tyś jest już bardzo zużyty czy to o niczym nie świadczy? Robić badania oleju? skrócić wymianę np. 8.000 czy może wlać inny olej?
Sprawdziłbym czy nie jest nadmiernie rozrzedzony przez paliwo.
Witam, strasznie dużo tu postów, trochę poczytałem archiwalne strony - ale jednak nie sposób się tu odnaleźć. Interesuje mnie dzisiejsza opinia nt. Specola golda 5w40. Jak to z nim jest? Są jakieś potwierdzone badania że wychodzi porównywalnie czy lepiej od motula x-ceesa 8100? Czy to tylko takie gdybanie. Cena jest super, ale jak z jakością w porównaniu do motula, castrola, mobila, shella?
Pozdrawiam
z testów drogowych motul x-cess wypada lepiej niz specol gold przynajmniej u mnie. Zauważyłem szybką degradację tego specola więc z aut, które dostają trochę ognia na tłoki wypada, zostawiam go na razie w miejskich popierdułkach.
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> > >SKLEP < < < - nie znalazłeś produktu, którym jesteś zainteresowany ? Napisz do Nas, a na pewno dobierzemy odpowiednią ofertę.