Ta mapa ci zapplnu chyba nie ruszy.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Ta mapa ci zapplnu chyba nie ruszy.
Przymierzam się do spróbowania boxa. Chyba celowałbym w RS. Czy ktoś już próbował JB4 w Polsce?
Mam wersję z połowy 2017 (dotarła do mnie w połowie lipca) więc jeszcze bez gpf.
Kozak Ty chyba masz z podobnego czasu. Mówiłeś, że Twoja (wtedy jako jedynym modem?) wykazała z RSem 280 kucy na hamowni?
Jak wygląda kwestia kupienia od kogoś używanego RSa dedykowanego do Giulii, wszystko powinno śmigać prawda?
ew używanego GTS, który ma możliwość przeprogramowania pod inne auto? czy mogę kupić GTS pod audicę i przeprogramować pod giulię?
Ile uważacie, że zakład powinien wziąć za combo: hamowanie przed - instalację - hamowanie po?
Za montaż hamownie zapłacisz pewnie 3jke za gtsa.
Przeprogramowanie to jedno, ale wiązka jest inna...
Na rs wychodziło coś koło 280, nie pamiętam dokładnie cyfr.
Jb4 chyba nikt z forum nie wkaldal, albo się nie chwalił. Na forum w USA bardzo sobie go chwala.
chodziło mi o sam montaż jeśli przychodzę z własnym boxem. Zakład, który rozpatruję nie prowadzi tych boxów.
Zakładam, że magii dla mechanika nie powinno w tym być. Czy lepiej robić u kogoś kto ma w Racechipach doświadczenie?
Vtech to lipa. Racechip rs podobna cena a miałbyś pod 280ps i 460nm
Niestety dałem namówić się w firmie w której robiłem wcześniej inne auta. Na mapę już na pewno pojadę np. do Cinsoft'u.
Miało być do Powersoft'u![]()
Ostatnio edytowane przez fuji ; 06-06-2020 o 09:26
Cinsoft robi 295ps bo mówi że dolot się gotuje [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] w obecnej sytuacji najlepszy jest box jb4. Moc ok 300ps wychodzi.
Na wykresie #fuji widać bardzo duży przyrost 100 Nm przy 2 tys. obrotów, czyli prawie 100% przyrostu na tych dość niskich obrotach.
Przyznam, że bałbym się o trwałość całego układu przeniesienia napędu.