Znowu przytrafiło mi się spotkać kogoś od nas i znowu nie wiem kogo
Dziś tj 7.03.2010 godz 7.40 około mijałem w Sosnowcu na ul Mikołajczyka kogoś od nas Alfa chyba 156 a raczej napewno, zobaczyłem tylko to, że Alfa i ramki od nas![]()
Pozdrawiam teraz bo na drodze zanim się połapałem było już za późno![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
pozdrawiam kierownika SG srebrna na ramkach pod tesco w sobote
oraz dzis w zabrzu srebrna 156 Sy pomachane odmachane![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej GT mijanej wczoraj w okolicy Krzeszowic, piękna sztukaOgólnie na spotkanych około 6-8 Alf, tylko połowa odpowiedziała na pozdrowienia, niektórzy patrzą się i nie wiedzą o co chodzi
![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
Pozdrowienia dla kierownika 156 ktory przed chwilka wyjezdzal z oisiedla ogrodzonego na Rydla, stalem na balkonie oisiedle wczesniej i palilem to by glupio wygladalo jakbym machal ;]
Ps, moja wyglada identycznie, chociaz spod tego blotka ciecko kolor bylo zdekodowac, nero?![]()
Była: 156 1.9JTD SP3
Pozdrawiam kierowniczkę 156 SW na blachach SR 71....i ramkach alfaholików. Ustępowałem jej dziś pierwszeństwa po zawracaniu koło Carrefour o godz. 15;30, a później tak się złożyło, że jechałem aż za nią na ul. Żużlowąhehe niestety brak reakcji na pozdrowienie, hmm... może ktoś żonie samochód pożyczył hehehe
![]()
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowe. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" - Jeremy Clarkson
pozdrowienia srebrnej i granatowej ( chyba ) 156 widzianych na brynowie za OBI;p
Ktoś z forum był wczoraj srebrną 156sw pod makro w Kr ok godz. 18.30? Blachy krakowskie, numeru nie pamiętam.
Coś Ci głośno piszczy
Oczywiście pozdrawiam![]()
a ja pozdrawiam kierownika z 146 srebrnej na rej SMI 38.... na klubowych ramkach stojąca w Mikołowie kolo dworca![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Sudi ładnie dzisiaj na kampusie stanąłeś swoją Bellą
Pięknie się razem prezentowały !!! pewni laicy stwierdzili że to lustrzane odbicie było![]()