o to mi właśnie chodziło, zeby byl dedykowany dzial
o to mi właśnie chodziło, zeby byl dedykowany dzial
jednak sie nie dogadalismy. chodzilo mi o dedykowany dzial, a wydaje mi sie ze Stelvio mogloby byc w tym samym dziale co Giulia, bo konstrukcyjnie jest to praktycznie to samo auto (tak jak 159 jest razem z Brera I Spiderem bo 99% pytan czy problemow jest wspolna dla wszystkich modeli)
To ze jest jakis tam watek w dziale Inne, prototypy I historyczne to nie jest wlasciwe miejsce dla auta ktore za 20 minut bedzie mialo oficjalna premiere.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
http://www.forum.alfaholicy.org/giulia/ <---- a to co to jest ?
Zgadzam sie. Omen, w tytule nie ma Stelvio.
Nie my się nie dogadaliśmy, tylko Ty masz do tego jakieś dziwne podejście...
Skoro auto było do dziś prototypem to niby po co miał powstawać nowy dział?
Teraz można taki założyć. Tylko, że w takich sprawach pisze się na PW a nie zaśmieca innego tematu. Poza tym nie ja zakładam nowe działy a ktoś inny. Ja mogę zasugerować, żeby taki powstał i właśnie dziś to zrobiłem bo przyszła na to pora...
Definitywny koniec OT!
W dzisiejszym numerze Auto Moto porównanie Giulii QV i BMW M3 z pakietem Competition. I...wygrywa Alfa !
A to niby też gazeta na niemieckiej licencji...