wiec zapraszamy n a spoty w bochni![]()
wiec zapraszamy n a spoty w bochni![]()
Trzeba spota zrobić bo Adoil potrzebuje podpiąć kompa do auta więc pisać kiedy wam pasuje i się ustawiamy![]()
Marcin gdzie się włóczysz po Brzesku ? nie wiesz co się dzieje z Anet ? bo ja 15 muszę podjechać na przegląd, bo mi się kończy![]()
Ostatnio edytowane przez Michał(Pliszka) ; 01-10-2013 o 19:59
Dla mnie najbardziej pasuję weekend bo jeszcze musimy wyskładac AR , bo już drugi dzień stoi rozebrana , ale myślę że do weekendu się wyrobimy z wymianą tulei![]()
Michał w Brzesku byłem tylko przelotem wracając z Tarnowa. To lepiej ty się tłumacz gdzie się włóczysz po świecie że do Bochni na spoty nie zglądaszCo do naszej Pani Prezes to chyba się na nas obraziła bo się do nas nie odzywa
A co do spota to weekend mi pasuje , piszcie tylko kiedy i gdzie to się pojawię
ps. Misior widziałem cię w poniedziałek jak wlokłeś się rano do pracy , ja wjeżdzałem akurat na A4 w Szarowie jak twój bolid przemknął obok mnie
![]()
Ostatnio edytowane przez bumarc ; 02-10-2013 o 07:29
Ech w takim razie tez cie widzialem :-D tylko nie poznalem :-D
Okres letni, normalnie nie wyrabiałema wtedy co się widzieliśmy to ja do Mc Donalda jechałem na zdrowe jedzenie
no właśnie chyba się obraziła a mi przegląd się kończy 15 października i chciałbym zahaczyć wtedy albo wcześniej o TEXON
![]()
Witajcie
tak o tym spocie ciągle opowiadacie .....może jutro galeria18.00 ?
Co prawda nie żebym znowu chciała marudzić o mrygających kilometrachproblem się sam rozwiązał
![]()
To już ostatnie "wolne" przed kolejnym rokiem studiów, więc kto chętny ?
Mi na dzisiaj niezbyt pasuje ale w sobotę tak naprzykład o 16.00 to bym się pisał![]()