Temat: Widziany \ Widziana...

Pawjak
    Gość

Domyślnie Przywróćmy tradycję witania się!

Mieszkam w Wielkopolsce. Mam alfę od siedmiu dni. Jestem zachwycony. Nikt mi jednak do tej pory nie migał światełkami, nie machał ręką, a tych alf w moim miasteczku trochę jest. Przyłaczam się do apelu z Krakowa. Alfiści łączcie się, może kiedyś powstanie Prawo - Alfa - Platforma - Alfa - Sojusz - Alfa - Ludowa. Pozdrawiam wszystkich Alfistów, naprawdę dobrych ludzi.
    P.S. Gdyby ktoś chwycił ten pomysł, proszę o kontakt. Musi się udać. Alfa na prezydenta!!!!!!!!!

---------- Post dodany o godzinie 20:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:53 ----------

Mieszkam w Wielkopolsce. Mam alfę od siedmiu dni. Jestem zachwycony. Nikt mi jednak do tej pory nie migał światełkami, nie machał ręką, a tych alf w moim miasteczku trochę jest. Przyłaczam się do apelu z Krakowa. Alfiści łączcie się, może kiedyś powstanie Prawo - Alfa - Platforma - Alfa - Sojusz - Alfa - Ludowa. Pozdrawiam wszystkich Alfistów, naprawdę dobrych ludzi.
    P.S. Gdyby ktoś chwycił ten pomysł, proszę o kontakt. Musi się udać. Alfa na prezydenta!!!!!!!!!

przyłączam

Użytkownik Alfa i Omega Avatar lesio80
    Mieszka w
    tychy
    Auto
    Narazie Fiat Panda 1.2 i 60 szalonych chabet , AR będzie za jakiś czas

Domyślnie

Pozdrawiam GrzesiaŻar pomachane odmachane, dzisiaj pod baronem,
    Pozdrawiam równiesz pana w srebrnej 156 widzianego na Dymarek - bez reakcji niestety

Użytkownik Świeżak Avatar Varrels
    Mieszka w
    Rybnik
    Auto
    [156] silnik 2,4 JTD rok produkcji 99

Domyślnie

Pozdrowienia dla kolegi jadącego w czarnej 156?.na ul.Wodzisławskiej.

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar KULI
    Mieszka w
    ZABRZE
    Auto
    2.4 JTD 215Km/458Nm by CINEK

Domyślnie

pozdrowienia dla kierownika w srebnej 156 który wjeżdżał na parking LIDLA w Rokitnicy, a także dla kierownika czerwonej 156 GTA na rejstracjach DW którego puściłem na ul.Krakowskiej w Rokitnicy i podziękował awaryjnymi

POzdrawiam KULI

lukas_ps86
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Izane Zobacz post
    To może czas na moje pozdrowienia

Pozdrawiam Alfę 156 czerwoną na ramkach klubowych REJ SBE.......
    Widziana (znowu) w Katowicach, Roździeńskiego (pod warsztatami), jechałem do ITALAUTO

Któż to od nas w ogóle? zawsze tam stoi
    to chyba o moją alfke chodzi (bordowa), pracuje tam to i codziennie stoi

Użytkownik Romeo Avatar Gopcio
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Auto
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115KM 2002r

Domyślnie

a ja pozdrowie kolege ze srebnej 156 SO ktora stala na parkingu pod pogoria

---------- Post dodany o godzinie 12:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:21 ----------

Cytat Napisał lukas_ps86 Zobacz post
    hehe ciekawe kto jeszcze pracuje na tej ulicy Ja, ty, i jeszcze taka kobieta jezdzi seledynowa 147 tez gdzies na tej ulicy chyba pracuje
    Było AR 145 Boxer 1,6 ---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +

pitrek21
    Gość

Domyślnie

Witajcie!!! niedawno kupiłem moją wymarzoną Alfę i jestem za każdym sposobem pozdrawiania podczas jazdy!! do zobaczenia no drodze nr KCH.. to ja pozdrawiam WSZYSTKICH!!!!

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    jest: 159 sw 1.9 jtdm 8v by TTC ( 170ps@ 358NM ) HIGH, były: 156 SW V6, 156 SW 2.0 TS

Domyślnie

Lenny - nie zaglądałem tu to nie zauważyłem, że Pisałeś ;] Hehe - ano ja tak celowo Co się będe w tłumie zlewał . Jest kolejna srebrna 156 tylko, że berlina u nas na kampusie - Trzeba obczaić i zwerbować na forum !

Egzekwo ja już zawsze staję na tamtym parkingu, bo mam problem z kilkoma osobami na UJ ( między innymi z posiadaczem szafirowej czy kij tam wie jakiej bmw e46 - Widać buca od razu, jak na trawniku staje pod drzwiami ) . Raz na tym pierwszym to mi moja Pani Wykładowca drzwiami wgniotke w moich tylnich strzeliła :/ ... No tam się moja bunia czuje bezpieczniej ;D A co będzie jak 159 będzie ( bo taki plan na przełom roku ... ) - parking specjalnie dla Alf będzie trzeba robić ! Bo kolega z roku ( posiadacz niebieskiego Leona ) po kilku przewózkach bunią moją ... też chce 159 - tylko, że berlinke .

Ja dziś pozdrawiam Pana, który mi zamahał lub odmahał w czarnej 155 na ul. Turonia / Ruczaj ! Może nie było widać do końca mej reakcji, bo musiałem kierownicę złapać ...

Pozdrawiam też kolejną 155 - czerwoną . Dziś wieczorem - koło 19.40 na chyba ulicy "na wrzosach" albo "górników" - nie znam za dobrze bieżanowa, to nie powiem dokładnie

Użytkownik Znawca Avatar Izane
    Mieszka w
    Mysłowice- Śląskie
    Auto
    Alfa 159 1.9JTDm, MiTo 1.4 155KM Były: Alfa Romeo Giulietta QV TCT,Alfa Romeo 156 2.4JTD

Domyślnie

Cytat Napisał lukas_ps86 Zobacz post

Daltonista ze mnie czerwone-bordowe no ale napewno o Ciebie chodzi

No to we wtorek o 8.30 znowu zobacze Twoją piekną Belle jadę na wymiane zawieszenia przedniego do ItalAuto

Pozdrawiam

PS któż to dziś srebrną 166 siedział mi na dupie z 3-4 km w Sosnowcu o godz 18.30 ? hehe
    Ostatnio edytowane przez Izane ; 12-03-2010 o 21:36
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KM
    Alfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KM
    Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16

Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack

"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Dębica
    Auto
    AR 156 1,8 TS 2001; Croma 1,9 16V 2005

Domyślnie

pozdrawiam kolege/kolezanke ze srebrnej 156 z "ksenonami" widziana w sobote 13.03 rano w Lapczycy w strone Rzeszowa rejestracja KR.....
    ja rowniez srebrna 156 RDE. zamrugane i odmrugane. po poludniu chyba rowniez sie spotkalismy
    Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.

PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!