20" felga to już by musiała być chyba mocno dziwna, żeby nie weszła na Brembo![]()
20" felga to już by musiała być chyba mocno dziwna, żeby nie weszła na Brembo![]()
Brembo nie mam. Czyli trzeba brać![]()
No to masz właśnie dziwny kształt ramion![]()
Witam szanowne grono. Wiem, że pewnie gdzies to było ale do rzeczy: podpowiedzcie mi, czy do dziewiątki SW 2.0 jtdm 170 kunia podpasuje taki zestaw felg? ---> opis z aukcji allegro:
ALUFELGI ORYGINAŁ ALFA ROMEO
5x110
2szt 8,5JX19 ET 34 OTWÓR CENTRUJĄCY 65mm
2szt 10JX19 ET41 OTWÓR CENTRUJĄCY 65mm
OPONY LETNIE
2szt 245/35ZR19 93Y XL PIRELLI PZERO TM MO ;ROK 2015 ; STAN BIEŻNIKA NOWY ; POSIADAJĄ RANT OCHRONNY
2szt 285/30R19 98Y XL PIRELLI P ZERO TM MO ;ROK 2015 ; STAN BIEŻNIKA NOWY ; POSIADAJĄ RANT OCHRONNY
chodzi mi konkretnie o informację, czy będę potrzebował jakiś dystansów itp. czy koła nie będą tarły itd. W przyszłości bedę szukał 1750 tbi więc też w tym kontekście pytam. No i chciałbym ją trochę obniżyć przy pomocy eibacha(sprężyna plus amory). chyba że podrzucicie jakiś inny pomysł. Priorytet kładę na estetykę. Dzięki![]()
Ostatnio edytowane przez SensiAR ; 10-10-2018 o 15:33 Powód: brak linku
Czyli to kwestia opon czy felg? sorry za banał ale jestem zielony. Generalnie marzą mi 19-stki prodrive, co innego z takiego rozmiaru możesz polecić aby kupić i założyć bez żadnych kombinacji ?
10" nie polecam do "normalnego"setupu. Jak dasz na to 245/35/19 to bedziesz miał naciąg a to przy normalnym zawieszeniu smiesznie wygląda. Do 159 serii/TI moim zdaniem felga max 9" zaleznie od ET. I pamietaj kazda nie ori felga to mierzenie czy na zaciski Brembo wejdzie bo niezaleznie od szerokosci i ET w duzej mierze zalezy od wyprofilowania ramion.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
czyli coś takiego już będzie ok? 5x110 8,5JX19 ET 34 OTWÓR CENTRUJĄCY 65mm prodrive , opona 245/35R19 93Y PIRELLI P ZERO CORSA, sprzedawca pisze ze oryginały i krzyczy 6400zł
Wejdzie nadkola. Ja mialem 19/9" ET35 z tą oponą i było git. Pisząc Prodrive masz na myśli półksiężyce z Brery S? Wstaw foto
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka