Pozdrowienia dla Maxine obok której przejeżdżałem w poniedziałek ok godziny 9 na zbiegu Franciszkańskiej/Wojska Polskiego. Bezpieczeństwo na skrzyżowaniu przede wszystkim![]()
Pozdrowienia dla Maxine obok której przejeżdżałem w poniedziałek ok godziny 9 na zbiegu Franciszkańskiej/Wojska Polskiego. Bezpieczeństwo na skrzyżowaniu przede wszystkim![]()
Jechalem z przeciwnej strony i specjalnie zwolnilem a ty krecilas glowa w prawo i lewo stad to bezpieczenstwo![]()
ja się nie dziwię że się rozglądałaś, panowie na Twój widok mogą tracić panowanie nad kierownicą![]()
...
[MENTION=49183]Snyp3s[/MENTION] dzięki i również pozdrawiam !![]()
Uff......... zazwyczaj takie przycinki o bezpieczeństwie w moim wykonaniu znaczą zupełnie coś innego, stąd moje pytanie![]()
![]()
ale jak widać tym razem pełen chillout
- - - Updated - - -
chyba na widok Alfredy... może się popsuć, wiec nieskoordynowanie uciekają po prostu![]()
Pozdrowienia dla@opozycjonista który dziś zawitał w Pabianicach.Biała GT zaparkowana niedaleko kościoła Św.Mateusza chyba jedna taka jest w łódzkim![]()
Też pozdrawiam Opozycjonistę mijanego dziś na Wólczańskiej oraz kierowcę 156 GTA widzianego na Zachodniej.![]()