Grzmij Tomasz grzmij
no i oczywiscie ciszajeden odzew "nowego prezesa" i koniec
Pozdrowienia dla "nowego prezesa"
koszulki sa juz praktycznie zalatwione ale od kogos innego dobrze miec znajomosci no nie radziu
Nie ma nowego prezesa prezes jest jeden ;p a ten samozwanczy jak tomasz powiedzial zmiany na podworku moze se robic ;p
O fajnie Tomek![]()
oj nie slyszeliscie ironi takiej lekkiej w moim glosie??
---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 09:35 ----------
drodzy koledzy i drogie kolezanki ... pisze w imieniu Prezesa Tomka...
Koszulki sa zalatwione niestety z powodow rodzinnych Tomek nie moze sie teraz z nami skontaktowac i omowic wszystko co i jak...jak tylko bedzie mogl to sie odezwie i wtedy dokonczymy transakcje...
Nie wiem czy dobrze zinterpretowalem ale mysle zeby nie niepokoic teraz Tomka jak bedzie mogl i mial chwile czasu to sie odezwie
Pozdrawiam wszystkich w imieniu Prezesa i samego siebie
Co do niedzieli organizujemy jakis spocik??Dajcie znac bo jutro mam grila i nie wiem czy sie spieszyc z powrotem w niedzieleczekam na info
Moze udaloby sie zogranizowac jakies pifko??
hehe jestem ciekawy kto stworzył tego nowego prezesa pozdrawiam wszystkich jestem chwilowo tylko duchem z wami widziałem fotki z Gorzowa i zaluje ze nie bylem ale wróciłem wczoraj z nad morza na razie zonk w portfelu ale mysle ze w najblizszym czasie sie spotkamy pozdro dla prezesa ale starego
noo widzę, że jeden post napisałem i trochę szumu się zrobiło nie wiem z jakiego powodu. czy na koszulkę się jeszcze załapię?? co do zmian na pocątek proponuję zmianę prezesa:-) a potem się zobaczy
o zmianie prezesta zapomnij a zeby zalapac sie na koszulke klubowa wypadaloby kilka razy sie spotkac poznac wtedy mozna zorganizowac koszylke a tak w ciemno nie ma szans (pisze w imieniu prezesa) pozniej sie okaze ze ktos niezrzeszony byl na jednym spocie dostal koszulke wiecej sie nie pojawil i lansuje sie w koszulce ze niby jest w klubie Alfa Rome...
Prezesem BYL-JEST-I BEDZIE Pan Tomasz![]()
Zapraszamy w niedziele jesli bedzie info ze sie spotykamy sledz watek i przyjedz poznajmy sie wtedy bedziemy dalej rozmawiac
to co z jutrzejszym spocikiem...Nie ma chetnych tylko Slavol??To co Slawek idziemy jutro na kawe??bo chyba wiecej chetnych sie nie znajdzieNo chyba ze sie myle
to czekam na odzew
![]()
Ostatnio edytowane przez karsto1982 ; 06-08-2011 o 18:56
O której? Wstępnie 14-ta? Wcześniej nie dam rady.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...