racja! a ostatnio w Gdyni jeden koleś ze stuningowaną zewn. 170KM chciał pokazać mi, że jest gieroj! brakowało centymetrów, a by przyhaczył objeżdżane auto.. porażka-koleś
racja! a ostatnio w Gdyni jeden koleś ze stuningowaną zewn. 170KM chciał pokazać mi, że jest gieroj! brakowało centymetrów, a by przyhaczył objeżdżane auto.. porażka-koleś
Kurczę, a ja 2 dni temu zamówiłem QVa tu mają coś zmieniać. Chyba tylko ten biały perłowy lakier i nawigacja bedą mnie bolały
![]()
To powiedz żeby wstrzymali sie z tym zamówieniem
1+1 = 69czyli Wyższa Matematyka Stosowana
Jutro pojade i pogadam. Skoro lifting ma być 3 kwartał ,to poczekać trzeba będzie do lipca z zamówieniem.
Może na wrzesień by była. Zobaczymy
Witam
Też miałem dylemat czy czekać na lifting , ale zdecydowałem się na zakup (rocznik '12 w super cenie).
Z tego co się dokopałem to zmiany kosmetyczne zderzaków, szansa na nowe multimedia z dotykiem i być może TCT w QV.
Przy okazji , czy ktoś się zetknął z taką wadą:
kąt oparcia fotela sam się przestawia (rozkłada) po ~20km, poprawiam i tak w kółko- może jakieś proste rozwiązanie będzie, a nie wymiana nowego fotela, wolałbym uniknąć ingerancji serwisu w autku
I jeszcze jedno: rezonujące blachy lewe drzwi/błotnik przy 5-6 tys. obr.- podejrzewam błotnik bo ma dość "oszczędną konstrukcję"
Głównie lakier(biała perła) i multimedia(dotykowa w konsoli) mnie interesuja.
Ciekawe jak bardzo zmienione zderzaki. Bo chce pakiet karbonowy (lotka,lusterka, grill) no i dyfuzor z końcówkami. Ciekawe czy bedzie pasować.
Pakiet progów i przedniej dokładki w czarnym kolorze dla mnie troche tandetnie wyglada. Jak w autach(tańszych) co mają nielakierowane zderzaki.
Ostatnio edytowane przez Alan22 ; 29-04-2013 o 00:00
Podchodziłem do autka dwa razy, z mieszanymi uczuciami co do estetyki tych plastików.
Ale zmieniają charakter auta , powiedziałbym ,że jest bardziej męskie. Teraz tego nie żałuję (zafundowałem autku zabezpieczenie kwarcem zobaczymy za jakiś czas jak to się sprawdzi)
W karbonie można jeszcze zamówić gałkę biegów oraz panel deski zamiast alu.
Dokładki zderzaków można przecież pomalować... Co do nielakierowanych zderzaków - chciałbym, żeby takie były w Julce - przynajmniej spełniałyby swoją rolę. W tej chwili każde dotknięcie czegokolwiek to wizyta u lakiernika. Więc niby zderzak jest, ale jednorazowy.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Dobra. Byłem i anulowałem zamówienie.
Ponowna wizyta w 3 kwartale.
Moze jak sie przekonam i zobacze te dokładki w kolorze to dokupie
A tylny dyfuzor znalazłem w carbonie wiec taki bedzie, aby pasował do reszty![]()
Ostatnio edytowane przez Alan22 ; 29-04-2013 o 14:41