W holandii sprzedane 134sztuki. Bez uwzglednienia listopada.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
W holandii sprzedane 134sztuki. Bez uwzglednienia listopada.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie zgodze się, ostatni rok to wysyp 159 . Na szczęście w znakomitej większości zadbane,ze az miło popatrzeć. Potencjał na nabywców Giulii jest , bo 159 raczej zostawi po sobie dobre wrażenieA mi ten trend odpowiada. Bo Alf 159 też jeździ jak na lekarstwo
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/giul...#ixzz4RhHZ2CS6
Jeep i LandRover stały się ostatnio ulubioną marką szemranych kolesi, którzy niegdys jeździli BMW. Może do Włoch też dotarła ta tendencja?Alfa się nadal sprzedaje we Włoszech gorzej niż Jeep albo Lancia.
Is it the Truth or your image that makes your life worth livimg?
Nie uważasz ze to juz tłumaczenie na sile? Chyba ze to ironia, wtedy zwracam honor.
Alf wlasnie ostatnio wysypalo na ulicach-duzo mito i giulett,nie mowiac o 159,156 i 147.Tragedii niema,widzialem juz kilka giuli w Poznaniu..takze sprzedaja sie
Na Otomoto pojawiła się Veloce do zamówienia 2.0 280 KM od 194 800 zł, 2.2 210 KM od 189 600 zł.
Poszła za 37500CHF, czyli po dzisiejszym kursie 156tys. do tego transport, opłaty, akcyza 18.6%,rejestracja, wyjdzie 190. A ciekawe jak to byłoby z naprawą takiego. Czy części dostępne, ile choćby ten aktywny spoiler pod zderzakiem kosztuje, czy tylko opona do wymiany, czy felga też, ile za ori lampy a pewnie to te 35W xenony z AFSem. Zgaduję, wyjdzie ze 220-240tys na gotowo bo pewnie jakieś miny będą jeszcze. No niby taniej niż te 369tys, ale tyle kasy wydać na używane i rozbite auto to chyba nie bardzo. A jeszcze na tym pewnie jakiś handlarz chce zarobić. No będzie pewnie że super demówka ze Szwajcarii, igiełka nie bita.
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 02-12-2016 o 23:09
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Martwi mnie słaba sprzedaż Giulii. Mam nadzieję, że Stelvio będzie notować lepsze wyniki, bo nie chcę myśleć co się stanie jeżeli stanie się inaczej...