Witam,
Taka garstka nurtujących mnie pytań.
Czy ktoś widział brązową skórę na żywo (chodzi mi o wersję skóra na bokach - tkanina na siedzisku - std w wersji super)?
Na niekatalogowych zdjęciach, które znalazłem w necie wygląda troche mocno pomarańczowo-sraczkowaty, ale zdjęcia są też często poprześwietlane (czarny jest na nich mocno szary).
Czy jest gdzieś kolekcja zdjęć (nie marnych renderów) w różnych kolorach lakieru w podobnych warunkach?
Czy napotkaliście gdzieś wykresy mocy i momentu dla poszczególnych silników (najbardziej interesuje mnie benzyna 2.0l 200KM)?
Czy silnik veloce różni się czymś poza softem od zwyklaka?
Mam giuliette z pełną brązową skórą we wnętrzu. Podejrzewam, że w giulii będzie ten sam kolor/materiał. Jeśli chodzi o to co mam u siebie to wygląda to elegancko i na każdym kto ogląda wnętrze robi ogromne wrażenie. Ja jedynie zamiast kolorem to martwiłbym się trwałością tych 'skorzanych' elementów w giulii, bo z tego co mi się obiło o uszy to w wersji "półskóra" jest to poprostu ekoskóra.
Jest cennik PDF z wersja Veloce na polskiej stronie. W cenniku i konfiguratorze na 100% są błędy -na pierwszy rzut oka zauwazylem np Veloce ma tylne czujniki parkowania, a dopłata do przednich zarówno indywidualnie jaki i w pakiecie jest taka sama jak w przypadku wersji bez czujników tylnych. W niemieckim cenniku natomiast cena jest dużo niższa w takim przypadku (tam od wersji Super, bo u nich już ta ma tylne czujniki).
Dodatkowo w polskim konfiguratorze dla Veloce, ciągle można dolozyc tylne czujniki parkowania za 2200, mimo że są na wyposażeniu standardowym...
Opisy felg 19" i niektórych 18" są do bani (np wymysly typu Turbiny, skoro AR nazywa je Veloce i sa w wariancie srebrnym i ciemnym), brakuje zdjęć wariantów kolorystycznych niektórych felg i ich kodów. troche amatorka.
Zaraportowalem przez Sugestie na stronie AR im wszelkie bledy jakie widzialem, oddzwonil juz do mnie gosc z AR i podziekowal. Zwalil na firmy zewnetrzne ktore im przygotowuja te materialy... Przy okazji wspomnial ze katalog z wersja Veloce bedzie gdzies dopiero w przyszlym roku, a jazdy testowe gdzies w pierwszym polroczu i ze raczej tylko pojedynczy dealerzy beda mieli jakas Veloce do dyspozycji.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Widziałem tą tapicerkę w carserwisie. Mi się osobiście nie podoba ta tkanina łączona ze skórą. Odcień brązu wydaje się jaśniejszy niż na renderach.
Dużo kolorów lakieru do porównania możesz zobaczyć w carserwisie na żywo.
Nie widziałem w wykresów. Będzie niedługo dostępne demo to możesz sam sprawdzic.