Są już konkrety co do miejsca i godziny?...
Bo z tego co widzę, to dzień spotu przypadł na sobotę![]()
Z resztą jak się wszystko wyklaruje, to czekam na info- może być telefonicznie przez Łukasza albo Krzyśka![]()
Są już konkrety co do miejsca i godziny?...
Bo z tego co widzę, to dzień spotu przypadł na sobotę![]()
Z resztą jak się wszystko wyklaruje, to czekam na info- może być telefonicznie przez Łukasza albo Krzyśka![]()
Zbiórka na Wałach a to gdzie się przeniesiemy to jeszcze to obgadania.
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
A moja niestety śmigać już nie będzie,gdyż ubezpieczyciel zadecydował szkodę całkowitąi choć bardzo bym chciała to niestety męska część mojej rodziny nie zgadza się na zakup nowej AR, ponieważ skoro się tak zgniotła przy niewielkiej prędkości to nie jest to bezpieczne auto dla mnie.Mimo 6xAirbag.Z bólem muszę znieść to rozstanie z moją Princessą.Może za jakiś czas znów będę właścicielką pięknej Włoszki.Pozdrowienia dla wszystkich Alfistów
![]()
yyyyy, a to źle że auto przyjęło na siebie siłę uderzenia?
No chyba lepiej żeby tak wyglądało auto a nie pasażerowie...
P.S. Jak z przyjazdem na sobotnie spotkanie?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ostatnio edytowane przez Klara ; 02-10-2012 o 17:58
Ta szkoda całkowita to bujda na resorach. Zwłaszcza jeśli ubezpieczyciel wyceni "wrak" na powiedzmy 70% wartości rynkowej a wypłaci tylko 30% odszkodowania.
co uległo zniszczeniu, że szkoda całkowita?
Tak to wyglądało, a o szczegóły do Autorki...
Bezdura![]()
Wgniecenia nie świadczą tylko o bezpieczeństwie, ale też o tym jak auto przyjmuje energię kinetyczną w czasie uderzenia
Przykład: (może nie za bardzo do tego przypadku, ale....) samochodu sportowePomijając fakt wzmocnień i klatki bezpieczeństwa
A swoją droga jeśli Twój facet aż tak kieruje się bezpieczeństwem... Polecam GiuliettęNajbezpieczniejsza w swojej klasie
![]()