Pozdrawiam kierowcę czerwonej Giulii z blachami ST który wyprzedzał mnie na średnicówce w stronę Katowic około godziny 9. Przez parę kilometrów utrzymywałem swoją 166 bezpośrednio za Tobą :-)
Ool na ramkach 159 spotykana na DTS miło wspólnie pojeździć
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
A bo ja jestem taki cichociemny hahah a tak serio to troszkę tych alf przerobiłem i ramki zawsze odjeżdżają z kupujacym
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Albo Ty wcześniej wstajesz albo ja trochę dłużej się kręcę po domu hahah dziś wcześniej jechałem ale Ciebie nie było na drodze![]()
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrowienia dla czarnej GT, która mnie dziś po 19-stej objechała na A4 za zjazdem Pyskowice-Kędzierzyn Koźle w kierunku Katowic.
Wczoraj i dziś spotkamy kolega w sedanie 159 tablice SPI w Chorzowie łapki byly
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrawiam kierowniczkę w czarnej 147 tablice SM.... widzianą dziś o 10 na obwodnicy Bielska, jechaliśmy w tą samą stronę będą przed Tobą mrugałem awaryjnymi ale chyba nie widziałaś.