Temat: Alfa Giulia- 2015

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

Z ciekawości zalukałem do ePera na ceny dolnego spoilera w Quadrifoglio - element który na pewno będzie łatwo uszkodzić czy to o jakiś krawężnik, czy w zimie o zamarznięty śnieg gdzieś na bocznej drodze.
    Cena spoilera to EUR2400 a do tego dochodzi aktywator za EUR550 i parę innych dupereli.
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Użytkownik Maniak resoraków

Domyślnie

Cytat Napisał epsonix Zobacz post
    Cena spoilera to EUR2400 a do tego dochodzi aktywator za EUR550 i parę innych dupereli.
    wypada ponowić pytanie, kto jest klientem docelowym tego auta) ale tym razem troszkę żartem. Cena tego detalu powala.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar jaboleq
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 156 SW 1.9 16V powered by @sdero

Domyślnie

Cytat Napisał Anderson Zobacz post
    wypada ponowić pytanie, kto jest klientem docelowym tego auta) ale tym razem troszkę żartem. Cena tego detalu powala.
    Ile razy jeszcze będziesz zadawać takie pytania? Wszyscy wiemy, że nie będziesz to Ty. To może czas przyjąć to do rozumu (o ile go masz) i przestań się już żalić. Ciebie nie stać i tyle. Mnie też nie.
    ::::::: I am IN LOVE with trance! ::::::: Moja włoszka :::::::

Auto

Domyślnie

trochę luzu chyba by się przydało. dziś już jeden wyszydził moje dylematy i temat jaki założyłem niedawno, Ty tu dowalasz innemu. ewidentnie świąteczna atmosfera... ignorować jak się nie podoba a nie dowalać sobie, będzie przyjemniej. serio, da się bez, na Alfaowner.com nie spotkałem się nigdy nawet z uszczypliwościami, najwyżej nikt nie komentuje jak ktoś coś palnie.
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Dymo
    Mieszka w
    Newport
    Auto
    AR Mito 0,9 TwinAir 105KM 2014r.

Domyślnie

trochę luzu chyba by się przydało. dziś już jeden wyszydził moje dylematy i temat jaki założyłem niedawno, Ty tu dowalasz innemu. ewidentnie świąteczna atmosfera... ignorować jak się nie podoba a nie dowalać sobie, będzie przyjemniej. serio, da się bez, na Alfaowner.com nie spotkałem się nigdy nawet z uszczypliwościami, najwyżej nikt nie komentuje jak ktoś coś palnie.
    Poczytaj sobie posty tego typa... On swietego by z rownowagi wyprowadzil wiec nie dziw sie ze jaboleq ma juz dosyc...
    AR 155 1.9TD 90KM 1992 - byla
    AR 146 2.0 Ti 150KM 1996 - byla
    AR 156 1.9Jtd 115KM 2002 - ciagle jest
    AR 159 1.9Jtdm 150KM 2007 - byla
    AR Mito 0.9TwinAir 105KM 2014 - jest
    AR Giulietta 2.0 120KM 1981 - w trakcie remontu
    AR Spider 2.0 150KM 1999 - jest!

Auto

Domyślnie

nic takiego przynajmniej tym razem nie napisał, ale chyba już macie alergię na jego posty. mimo wszystko trochę luzu.

Użytkownik Rowerzysta Avatar ArcoMancino
    Mieszka w
    Mordor, korzenie z WGM
    Auto
    Giulia 2.0 pb 200 KM '17 Vulcano Black. Wcześniej 159 BN 1.9JTDm 8V '09 Grigio Titanio.

Domyślnie

nic takiego przynajmniej tym razem nie napisał, ale chyba już macie alergię na jego posty. mimo wszystko trochę luzu.
    Zgadzam się. Sam nie jestem zwolennikiem defetyzmu sianego przez kolegę, ale omawiany post nie był jaką bombą, którą trzeba było rozbrajać. Pamiętajmy, że wszyscy kochamy Alfy, nawet nasi pesymistyczni prorocy, z którymi wielu z nas się nie zgadza. Szanujmy się chociażby ze względu na łączące nas zamiłowanie. Sporo agresji jest w świecie zewnętrznym, więc po co jeszcze tutaj? Dużo luzu i radości na Święta dla wszystkich! Żeby nie był totalny offtop: prawdopodobnie dostanę Giulie na gwiazdkę. Model... [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Auto

Domyślnie

dzieki i na wzajem. zycze Ci zebys na nastepna gwiazdke "pod choinka" znalazl juz egzemplarz wlasciwy giuli

Użytkownik Znawca Avatar rafter
    Mieszka w
    Pruszków
    Auto
    BMW 540i xDrive G30

Domyślnie

Cytat Napisał Anderson Zobacz post
    Andersonie większość detali i części w naprawdę mocnych autach sportowych , bo nie chodzi mi tu Golfa R czy Megane RS kosztuje krocie . Wymiana kompletu ceramiki do Audi RS6 to wydatek prawie 100 000 zł , nowa automatyczna skrzynia biegów do GT-R to wydatek 200 000 zł , więc o czym mówimy o kilku dodatkach karbonowych dedykowanych top wersji ? Q jest droga i serwis jej do tanich nie będzie należał . Stać nas na konia musi stać także na owies
    AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
    AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
    AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
    BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
    BMW 540i G30 ( 2019 -

Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Z ciekawości zalukałem do ePera
    Masz dostęp do aktualnego ePera?

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Archi Zobacz post
    W dzisiejszym Raporcie Turbo w TVN TURBO była mowa o najpopularniejszych kolorach aut na świecie.

Biały nadal dominuje, i nawet wzrosła jego popularność wobec poprzedniego roku (podobno o 2%) do 37%, drugi czarny ma 18%.

Może tym kierowało się FCA dobierając podstawową barwę dla pierwszych testowych Giulii
    Czytałem niedawno, że w najnowszym sezonie będzie hajp na niebieski .
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS