wymienione łożysko i zatankowane pb98nic już nie stuka
wymienione łożysko i zatankowane pb98nic już nie stuka
Gdyby Alfa Była kobietą, to byłby to związek mojego życia..
Moja Bella --->>> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1234064
wyczyściłem czujnik ciśnienia doładowania. alfa odetchnęła pełną piersią
Oznakowałem Bellę klubowym logo i przegoniłem 1200 km nad morze i z powrotem, wypalając przy okazji filtr DPF
Wysprzątałem elegancko w środku.
OMG już patrzeć na to co się tam dzieje nie mogłem, a czasu ciągle brak ...
Jutro myjka i będzie jak nowa![]()
Jako, że jutro zakładam polskie blachy na moją bellę (z żalem bo na włoskich wyglądała o niebo lepiej) zamocowałem ramki na nie i umyłem miejsca pod starymi tablicami (straszny syf tam był)![]()
No dobra nooooooooooo ;D Na dniach cyknę fotki (choć jeszcze troszkę jej do szczęścia brakuje)
PS. Żeby nie było OT - dzisiaj * * * umyłem znowu żeby było ciekawiei * * * zmieniłem wieśniackie ramki pod tablice na takie zwyklejsze (były: z tyłu łuszczący się chrom / przód: jakaś tandeta z napisami z komisu)
- nie ukrywam, że cholernie pasowałyby mi klubowe![]()
Założyłem nowe ramki pod tablice od PABLA, zacząłem wygłuszać tył Belli pod montaż muzy.
Jak pisałem, tak zrobiłem: pełny bak i przegląd rejestracyjnyBelli chyba nie spodobało się ostatnie grzebanie pod maską i amputacja kostki airbagu, bo zastrajkowała nie dopuszczając mnie do bagażnika
Dziś będę tam musiał wleźć od środka i podziałać z palnikami i łańcuchamiZnaczy się chciałem powiedzieć śrubokrętem i WD-40
![]()
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Ja kupilem dla swojej niuni nowy kompletny rozrzad z pompa wody, termostat, oprocz tego zakladam wszystkie nowiutkie oryginalne filtry łacznie z przeciwpylkowym oraz zaleje olej Castrol GTX magnatec 10w 40I dalej w droge
![]()
Tak na marginesie zalozylem do niuni radio bo stare nie gralo i z przykroscia stwierdzam ze zdecydowanie wole sluchac muzyki plynacej z pod maski niz muzyki z radia czy CD pomimo tego ze gra u mnie BOSE![]()
![]()
Myjnia, odkurzanie, sprzątanie wnętrza - Bella jest zadowolona![]()