W lutym było taniej:
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6yiqlF.html
W lutym było taniej:
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6yiqlF.html
No to dobrze poleciał 10k in plus
Myślicie ze jak zejdzie do 22-23 po tym "doinwestowaniu" to będzie dobry dil??
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Ostatnio edytowane przez fatal1ty ; 07-09-2016 o 20:43
Nie do końca bo w ogłoszeniu podana cena netto
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Panowie mam do jutra kupca na swoje auto tj. Toyota Corolla e12 od reki i musze podjąć decyzje czy sprzedać samochód (a moge zrobić to w okazyjnych pieniądzach i wyłącznie do jutra do południa :/ )i czy udać sie w ciemno po ta alfę czerwona do Pruszcza gdańskiego i próbować cenę zbić jadąc w ciemna i ufając sprzedawcy ze wszystko jest okej , oczywiście ja na miejscu sprawdzę czy jest tak jak mowi sprzedawca lecz chodzi mi o to czy wg. was patrząc na ten samochód i na ten raport jest sens sb robić wycieczkę ok. 700km w jedna stronę z nadzieja zejścia do tych 24 tysięcy niby jest to q2 ładnie po zdj wyglada widać ze malowana nie dawno była i ze dobrze wypolerowana , w środku kierownica troche obdrapana i przyciski do sterowania szyb + do sterowania nawiewów i sceptycznie tez podchodzę do tych niby nieudokumentowanych 88 tysięcy mam mętlikmógł by ktoś spojrzeć na to świeżym okiem i określić czy jest sens i jest tego warta
?
Ostatnio edytowane przez fatal1ty ; 08-09-2016 o 02:47
Ja bym nie ryzykował.
Zwłaszcza sprzedaży Toyoty.
Możesz zostać bez samochodu, bo jeden sprzedasz, a drugiego możesz nie kupić.
Kolejność powinna być odwrotna.
Każde GT przed kupnem trzeba dokładnie sprawdzić.
Kupować w ciemno nie ma najmniejszego sensu.
Ten rzeczoznawca "z pdf" nawet nim nie jechał.
Jest moze tutaj ktoś na forum z Gdańska lub okolic ze miał okazje ten samochód ogladac ?
Jak Ci zależy na czasie, to zapytaj jeszcze o pomoc w oględzinach na forum regionalnym. Powodzenia!
Witam, czy ktoś może coś powiedzieć o tej Belli ->
xxx://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-3-2-v6-gt-gta-xenon-bose-ID6yxJF3.html
ktoś oglądał, widział? bo chcę się po nią wybrać na oględziny i ewentualny zakup
Ja jestem dosc poważnie zainteresowanyjaki rocznik,przebieg itd ?