Hej! Mam pytanie czy jest sens/ktoś robił mapowanie 1.9 JTS 160KM? Jakie są efekty? Jak z żywotnością silnika? Jaki koszt? I czy ktoś zna kogoś kto się tym zajmuje we Wrocławiu?
cokolwiek we wro to imo tylko evolution motor sport.
ktoś umie w mapie pogrzebać zeby procedure startową zrobić ?
psedero czy jakos tak nick nawet chyba w tym temacie sie udziela
Chodzi ci o launch control?
Jesteś pewien że ci to potrzebne?
Robiłem u siebie ale sensu zbytnio nie ma.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Po prostu chciałbym mieć u siebie to![]()
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
I już jestem po zabiegu, pojeździłem na oryginalnym sofcie i wskazania prawie pokrywają się z tym co podaje komp. Nie ma się co przejmować, tylko jeździć.
Rozmawiałem jeszcze z p. Andrzejem, i otrzymałem informację że przepływomierz nie został całkowicie wycięty, i gdyby się "skończył" to na pewno będzie czuć że coś jest nie tak.
Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za cenne uwagi.
Witam wszystkich.
Mój pierwszy post w tym temacie i pozwolę sobie od razu zapytać o pomoc/poradę. Gdzieś tam na początku tematu wyczytałem, że używacie programów Galletto albo KWP do zgrywania/wgrywania mapek. Zassałem więc z neta Galletto 1260, oraz KWP 2000+. Kabel mam od poprzedniego właściciela Alfy, taki niebieski jak do VAG KKL, pod USB, z przełącznikiem. Na naklejce napisane jest VAGKKL + FiatEcuScan. Ściągnąłem do niego sterownik FiatEcuScan ze str. Viaken'a. Jednak nie mogę się połączyć z samochodem, ani przez Galletto, ani przez KWP. Czytając dalej w necie ktoś powiedział, żeby do tego kabla wrzucić sterowniki do VAG KKL. Niestety to też nic nie dało, pokazuje się błąd 'rozpoczęto odczyt danych.. Otwarcie portu jest niemożliwe'. Galletto mam chyba z 6 różnych na laptopie, KWP 3 różne. Nic nie działa. Normalny interfejs diagnostyczny łączy się i wszystko gra. Natomiast te do flashowania nie chcą za cholerę ruszyć. Ktoś coś podpowie? Na lapku mam Win 7 64bit, fura to AR 156 '00 1.9 JTD 105hp.
Ostatnio edytowane przez PaveleK_ ; 11-08-2015 o 10:41