My też dziękujemy za miłe spotkanie, pełne niespodzianek, ale któż lepiej niż Alfisti radzi sobie z nimi wszystkimi,
Daliśmy radę :-D
Pozdrawiamy
PS
Jeśli tylko będą chętni na kolejne spotkanie, to nastąpi ono pewnie wkrótce :-)
My też dziękujemy za miłe spotkanie, pełne niespodzianek, ale któż lepiej niż Alfisti radzi sobie z nimi wszystkimi,
Daliśmy radę :-D
Pozdrawiamy
PS
Jeśli tylko będą chętni na kolejne spotkanie, to nastąpi ono pewnie wkrótce :-)
1-wszy chętny :-)
Wysłane z mojego HTC One S
My również dziękujemy :-) to było udane rozpoczęcie sezonu
na następne spotkanie również się piszemy.
ja już byłem dzis z rana po iglaki hahah![]()
dzieki za miłe spotkanie co do nastepnego GRYLA to bardzo chetnie dajcie termin to sie zjawimy
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Dzięki za miłe przyjęcie "nowego".
Po za tym znacie jakieś ciekawe miejsca na rower w Gliwicach i okolicy. Chce się wybrać dzisiaj, a nie mam pomysłu. Chyba znowu zostanie trasa na Pławniowice![]()
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Fajna trasa rowerowa jest przy autostradzie zjeżdżając z Rybnickiej. Jest to jakaś droga techniczna ale auta tam nie jeżdżą.
Strasznie szkoda że mnie mogłem być niestety musiałem iść do pracy. Ale następny raz wpadam na bank.
A teraz pogoda wyśmienita
Troszeczkę lepsza niż wczoraj, w sam raz na leżanki,
(moja GT była trochę "smutna" z rana, ale w tym słonku poczuła się jak w rodzinnej Italii)
Pozdrawiam
Witam. Ma ktoś w Gliwicach kompa z kabelkiem? Niestety Bella się dziś obraziła i pokazała MCSF i chciałbym się dowiedzieć co ta w trawie piszczy.
Jak nie jest dla Ciebie problemem podjechac do zabrza to zapraszam.