Wstawione nowe ograniczniki w drzwiach i cisza :-) wymiana elektrycznego mechanizmu podnoszenia szyby bo linka zardzewiala :-)
Wstawione nowe ograniczniki w drzwiach i cisza :-) wymiana elektrycznego mechanizmu podnoszenia szyby bo linka zardzewiala :-)
Wczoraj wyprane boczki ,wyszorowane i zakonserwowane fotele skorzane doczyszczone plastiki . Było tego trochę po poprzednim właścicielu.
Wczoraj miała słaby dzień i rura od intercolera się podała - dzisiaj nowa rura i... RURA![]()
A ja dzisiaj sobie takie oświetlenie pyknąłem i jeszcze wszystkie śruby w kołach zmieniłem. Teraz czekam jeszcze tylko zaślepki od spryskiwacza bo poszła na wietrze
Spoko te podświetlenie, sam wycinałeś w listwie?
Wysłane z mojego Nexus 6P przy użyciu Tapatalka
Wycinany jest tylko fragment listwy żeby przepleść kabel. Reszta listwy jest klejona.
Chce takie![]()
Był: Fiat Siena 1.6 16v; Alfa 156 1.9 JTD; Alfa 156 2.4 JTD; Fiat Stilo 1.9 JTD 115KM Jest: Ford Mondeo mk4 2.0 TDCi i Alfa 166 3.0 v6 ( http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1714704 )
Nie dziś ale na tygodniu. Założone Koło w Nowym kolorze.![]()
Czy żeby przyciemnic szyby w drzwiach potrzeba wyjmowac szybę i demontowac kompletnie boczki mechanizmy szyby itd? Czy wystarczy zdjąć o ile się da same uszczelki obrysowe o ile dobrze to nazwałem? Też planuję przyciemnic tyle, że u mnie sedan.