Tzn, ja nie chce kierownicy obszywac, bardziej chodzi mi o renowacje foteli sie dowidziec, czy lepiej nie bedzie oddac gdzies do tapiceraPozdro ! Tomek, to podjechac po Ciebie czy swoim jedziesz ?
Tzn, ja nie chce kierownicy obszywac, bardziej chodzi mi o renowacje foteli sie dowidziec, czy lepiej nie bedzie oddac gdzies do tapiceraPozdro ! Tomek, to podjechac po Ciebie czy swoim jedziesz ?
w sumie i tak chyba smochody pozniej odstawimy co??bo jakies piwko sie wypije do gry czy nie??czy bedzie bezalkoholowo??
ja jestem za ...tylko gdzie sie spotykamy...i o której
---------- Post added at 21:23 ---------- Previous post was at 21:17 ----------
zerkałem na mape ....wy i my mamy po 3.30 min. drogi do rewala ....jestem zatym aby umuwić sie na miejscu o godz 11.00
proponujemy 9 w łobez wy leko odbijecie i bedziecie i tam sie spotkamy pasuje ewentualnie płoty o 9.30
Ostatnio edytowane przez tomasz switala ; 14-08-2011 o 20:41
dobra to ja bende w Płotach czekał ....albo bende dzwonił ....ale jade na 100%
co do jutra to zona nie jest pewna czy jedziemy czy oplaca nam sie czy nie do na 19 musielibysmy i tak byc w pracy z zona... o ktrorej wyjazd z pily i skad jesli bedziemy jechac to sie zjawimy jesli Ania nie bedzie chciala to nistety nie pojawimy sie napisz Tomek o ktorej i gdzie spotakanie w pile mialoby byc i zpbaczymy rano jak to bedzie... ja bylbym za ale wiesz jechac zeby byc tam na 11 o kolo 15 zaczac juz wracac ... Ania musi sie z tym przespac![]()