Panowie witam z powrotem5 sierpnia o 12 Łódź,jedziemy?
Panowie witam z powrotem5 sierpnia o 12 Łódź,jedziemy?
<-- Mi amore, meravigliosa belladona
dawno mnie tu nie było, z przykrością muszę stwierdzić ze moja bella jest do kupienia.
http://allegro.pl/piekna-alfa-156-20...597581436.html
stoi całe wakacje praktycznie nie jeżdzona, mam auto służbowe cały czas do dyspozycji i zapowiada się że będe je miał jeszcze długo więc szkoda żeby alfa zarosła krzakami.
Szkoda , szkoda Groszku , pamietaj ze nawet najlepsze sluzbowe auto nie da Ci tyle frajdy i emocji z jazdy co ARMam nadzieje ze szybko wrocisz do marki z czyms nie tuzinkowym
np. GTV 2.0 V6 TB
)
Pzdr![]()
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 144HP 2001r ] SPORTPACK / Berilna / 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 136HP 1999r ] SPORTPACK / Berilna / 2011 - .....
Alfa Romeo 159 [2.4 JTDm 20v 200HP 2007] SPORTWAGON / 2018-.....
szkoda, szkoda - ale chociaz ruch w temacie się zrobił po tym letnim sezonie![]()
myslę że AR 159 w zupełności wystarczy![]()
Panowie jest w Płocku specjalista typowo od alfy bo już nie wiem co robić a objeżdżają mnie jakieś głupie 1.6 a jak by nie było mam 155koni! które swoje pali![]()
Seba obudz sie wreszcie i daj koledze namiar na Twojego najlepszego fachmana!
Bo widze że ostatnio bardzo sie opusciłeś
albo rzeczywiscie jesteś aż tak niedyspozycyjny...
Sproboj GN Serwis, Wodna 26, powiedz że jesteś ode mnie, nie są najtańsi ale na pewno rzetelni. Możesz normalnie powiedzieć, że od Saszy będą wiedzieli o kogo chodzi.
<-- Mi amore, meravigliosa belladona
Cześć Chłopaki, dawno mnie tu nie było ale znalazłem czas by sie przywitać, jak wiecie ja ze swoją AR miałem problem z silnikiem kapitalny remont był przeprowadzony, a także nowy lakier odnowiony wiec ładnie sie prezentuje , jak narazie wszystko działa poprawnie , pozdrawiam Damian Alfa 166 2.5v6
No widac ze wakacje się skonczyły, wiec pewnie juz niedługo na jakiegos mini-spota bedzie trzeba się zjechać![]()