a Dandal nie ma blach RDE? glos silnika wskazywalby na cos a'la Dandal ale te blachy? :/
a Dandal nie ma blach RDE? glos silnika wskazywalby na cos a'la Dandal ale te blachy? :/
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
ja również widziałem kiedyś czarną brerę na KDA na rynku w Dębicy ale mi nie odmachał![]()
bo rejestracja byla KDA wiec blisko Tarnowa a Ty zaczales jakies insynuacje ze to Dandal, wiec nie pytaj sie glupio![]()
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Panowie takie moje pytanie, kiedyś był poruszany temat spotu za Zamku w Dębnie, byłem ostatnio zobaczyć teraz, jest tam duży parking, można by było się spotkać a później zjeść Tradycyjnych Placków po Węgiersku w Po bliższym Zajeździe Pod Jesionami![]()
ale teraz jest na rzeczy spot w Żegocinie u alcesa wiec moze najpierw ten a pozniej sie pomysli o spocie w Dębnie
Witam wszystkich jako, że to moj pierwszy post i dopiero zaczynam ogarniać forum dołącze się do tematu ja jestem z Brzeska i bardzo chętnie bym sie wybrał gdzieś na jakiś spocik.
Również witam Tomkamieszkamy blisko siebie więc myślę, że śmiało mogę rzec do zobaczenia
![]()
Witamy, witamy nowego KolegęPowoli rośniemy w siłę
![]()