nowy temat musi byc.Setny temat o felgach ale co tam
nowy temat musi byc.Setny temat o felgach ale co tam
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
A ja się pytam gdzie jest moderator? Może jeżeli nie daje rady to powinno ich być więcej? Bo mnie już znudziło się wysyłanie modowi zgłoszeń z którymi nic nie robi :/
Jeszcze do nie dawna mi to osobiście tak nie przeszkadzało zakładanie nowych przez innych ale już sam nie wytrzymuje jak o takie pierdoły śmieci się forum szczególnie że już na większość istotnych spraw są tematy przewodnie do których wystarczy się podpiąć....
Po prostu nie mam czasu na czytanie tych wszystkich wywodów na forum. Zadałem pytanie i tyle w temacie.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
A czy zauważyliście, że kolega jest nowy i pogubił się na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najlepiej zjechać go na początku , zamiast spokojnie i jasno wytłumaczyć, że dany temat powinno zamieścić tu i tu, gdyż w tym dziale jest tak i tak!!!! Mam nadzieję, że nowy kolega zapewne jak się ogarnie załapie panujące zasady i nie zniechęci się coniektórymi postami "starych" użytkowników.
Kolego Ocleya, witam wśród nowych nieogarniętych użytkowników![]()
Wychodząc z założenia, że jak się gdzieś przychodzi to nie robi się bałaganu na starcie i powinno zapoznać się z zasadami panującymi w danym miejscu nie mam w zwyczaju głaskania po główkach użytkowników robiących śmietnik. Zwłaszcza tych, którzy zgodnie z regulaminem nie mogą zamieszczać ogłoszeń w bazarze, a w związku z tym robią to gdzie popadnie robiąc bałagan.
Nawet regulaminu nie przeczytał bo:
Staraj sie opisowo nazywać temat, nie podpisuj tematu "PROBLEM", "POMOCY", "POMÓŻCIE".
Ostrzeżenie: 2 pktZakładaj tematy w odpowiednich działach.
Ostrzeżenie: 2 pkt
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 02-03-2013 o 21:29
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
to nie czytaj tez tego idiotycznego tematu zalozonego przez Ciebie bo nie masz na to czasu chyba??Odpowiedzialem w temacie i tyle
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html