Klient z prawdziwego zdarzenia nie łyknie tego co wypisałeś w opisie. Próba podbicia wiarygodności linkiem z forum autoklubu też wiele nie wniesie. Jak ktoś zajrzy na forum dowie się, że prawie nic nie napisałeś, ani że nic z tego nie wynika.
Niczym się twoje auto niestety nie wyróżnia, a wystawiłeś je dobrych kilka tysięcy powyżej ceny rynkowej. Sposób sprzedaży sugeruje, że kilka kolejnych tysięcy powyżej wartości tego konkretnego egzemplarza.
Nie wierzę w to co czytam, czy zdajecie sobie sprawę z tego co piszecie? Czy Wasze wspólne 2tys postów typu : wymieniłem i wyplakowałem oponki, zmieniłem wycieraczkę, kocham swój samochód albo Twoja alfa jest piękna jestem podniecony cokolwiek wnoszą? Muszę Was zmartwić, ale nie mam czasu wypisywać tutaj rzeczy które nic nie wnoszą. Te oczernianie to jest coś w stylu bólu dupy nie wiem bo ktoś nie ma samochodu od " Typowego Mirka" wszystko potwierdzone i wie co sprzedaje. Nie zamierzam tutaj z wami dyskutować szkoda mi nabijać postów i dziękuję, że zainteresowaliście się moim ogłoszeniem.
Pozdrawiam.
Skoro wie co ma i wie ile to jest warte, to dlaczego ma nie wystawić za tyle ile chce dostać tylko po cenie handlarzy?
Z resztą widziałeś auto? Wiesz w jakim jest stanie? Znasz właściciela, wiesz czy dbał czy nie? Sorry, ale to czy ktoś pisze czy nie pisze na forum nie jest wyznacznikiem stanu samochodu.
PS. Właściciela i auta nie znam, nie robię żadnej reklamy, tylko po prostu śmieszy mnie takie gadanie ;-)
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Problem w tym Pucek, że nie wie. 10 poduszek powietrznych, pakiety chrom i schowki... systemy elektroniczne które w tym aucie występują pod innymi nazwami, kilkukrotne wymienienie tych samych elementów pod innymi nazwami itp itd. Cena i próba podbicia wiarygodności yt i alfaholikami to tylko wisienka na torcie.
A już tak prywatnie, jakiś czas temu oglądałem jak auto było sprowadzone. Auto autem, ale mnie baardzo wtedy zastanawiało zachowanie handlarzy w Niemczech. Tyle i aż tyle.
Zgadzam się co do wyposażenia masz rację mój bład bo zostało skopiowane z któregoś handlarskiego ogłoszenia. Nie widziałem sensu się rozpisywać, potencjalny kupiec oglądając filmik z wyjazdu wie w tym momencie tyle na temat samochodu co ja. Nie wiem co Cię zastanawia w zachowaniu handlarzy byłeś w jakimkolwiek komisie w Niemczech?
Nie byłem. Bardziej chodzi mi o ich niecierpliwość z załatwianiem tablic. Trochę tak jakby dawali klientowi 5 minut na kupno auta.
Znajdzie sie chetny na 159ti?chcialbym ja wyrejestrowac wiec ostatnia szansa na dojazd do pl na moich blachach.cena do dogadania.
Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka
A cóż się stało że się pozbywasz autka . Przecież 21-10-2012 się jeszcze nią chwaliłeś. Znudziła Ci się ?
- - - Updated - - -
Witam forumowiczów
Czy ktoś mógłby wyrazić opinię na temat tych dwóch aut? A może ktoś już je oglądał? Będę wdzięczny za opinie.
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-duza-kolor-naviczarna-podsufitkaskoraoplaconagwarancja-ID6yd6Qj.html#0ac18fe563
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-bez-dpf-serwisowana-xenon-ID6yeLS9.html#0ac18fe563
Eeee no 3 lata to troche już jest.
Ziomek wyżej po 8 miesiącach sprzedaje swoją piękną czerwień i sie dziwi, że każdy czuje handlarza osiedlowego z daleka.... ;-)
- - - Updated - - -
Eeee no 3 lata to troche już jest.
Ziomek wyżej po 8 miesiącach sprzedaje swoją piękną czerwień i sie dziwi, że każdy czuje handlarza osiedlowego z daleka.... ;-)