Moduł BT kosztuje tyle co zmieniarka![]()
Ej czy komuś sie zmieniło po instalacji nowej kostki od MP3, że może włączyć radio i słuchać, bez konieczności przekręcenia kluczyka 1 raz (na zapłon)? U mnie zanim podpiąłem mp3 nie dało rady słuchać bez kluczyka na zapłon, a obecnie bez kluczyka, bez niczego można radio odpalić i słuchać. Nie podoba mi sie to, bo boje sie o akumulator, zapewne radio i mp3 jakiś prąd pobiera w czasie "spoczynku". Ktoś coś podpowie?
U mnie zawsze tak było. Po prostu włączyłem radio bez kluczyka przez przytrzymanie dłużej ON
Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2
U mnie też jest taka możliwość (zmieniarka jeszcze nie podpięta).
A jak z akumulatorem? Żadnych objawów np zimą? No bo teraz ciepło to wiadomo że pali od tyku. Mnie zimą paliło od tyku, ciekawe jak teraz będzie ;p
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Przecież to jest normalna funkcja w każdej 147, nie ma się czego obawiaćNajważniejsze że nie ma możliwości zostawienia włączonego radia przy gaszeniu silnika - wtedy przecież zawsze się wyłącza.
radio po 15 albo 20 minutach wyłączy się samo. Nic się aku nie stanie
147 powodów do zadowolenia
W opcjach jest ustawienie czy radio ma działać czy się wyłączyć. Jak działać to np. 20 min
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Ale mówimy o ustawieniach komputera głównego czy opcje radia z wyświetlaczem Navi? i jak sie ta opcja zwie?![]()