Tak jak w zeszłym roku, tak i w tym również z chęcią popilotuję jedną z grup :-)
Z tą różnicą, że w tym roku będzie radyjko :-)
1/4 mili
Konkurencje sprwnościowe
Tak jak w zeszłym roku, tak i w tym również z chęcią popilotuję jedną z grup :-)
Z tą różnicą, że w tym roku będzie radyjko :-)
Ostatnio edytowane przez maciek_czer ; 21-06-2009 o 15:11
Mowisz o zoltej 145?
No wlasnie na wypadek, gdyby znow trafil sie uczestnik odpowiedzialny inaczej, proponuje organizatorom powolanie istytucji porzadkowych, ktorzy pomoga zadbac o bezpieczenstwo i specjalnym podpisem kazdego uczestnika beda upowaznieni do uniemozliwienia mu jazdy jesli bedzie w stanie wskazujacym, albo zacznie zagrazac innym, jak wlasnie wymieniony osobnik na Pomorzu.
Tez jestem za mozliwoscia upalania, jesli ktos chce... no bo skoro beda ku temu warunki, to czemu nie. Ogrodzic, zabezpieczyc i kto chce, niech niszczy se auto - jego wybor.
Zapewniam Was wszystkich ze w tym roku kwestia bezpieczenstwa bedzie kwestią priorytetową (szczegolnie odnosnie trzeźwosci).
Natomiast co do palenia gum itp zabaw uwazam ze to nie tak do konca ze jesli bedzie paru chetnych to TRZEBA im to umozliwic. Wezcie pod uwage ze to Wy placicie za to by przygotowac takie miejsce i je zabezpieczyc a przeciez ta kasa mogla by pojsc na cos z czego skorzysta wiecej osob.
No ale.. to Wasz tron![]()
To moze ankieta?
Adasco, w tej kwestii ankiety nie będzie, wypowiedziałem się raz na ten temat i nie mam zamiaru dalej drążyć tego tematu:
Jeśli zaś chodzi o kwestie porządkowe, to tak jak napisał wcześniej Fred, trzeźwość to podstawowy warunek brania udziału w atrakcjach na lotnisku. I zapewniam Wszystkich, że w tej kwestii nie będzie taryfy ulgowej. Nikt kto będzie pod wpływem alkoholu lub będzie sprawia takie wrażenie, a odmówi badania alkomatem (który będzie na wyposażeniu organizatorów) nie zostanie dopuszczony do żadnej konkurencji.![]()