Tak pije do ciebie. Jak ktos mie ogarnia tematu świateł w 166 to oznacza ze ten moduł jest stworzony do 166. W sensie chodzi mi bardziej o zwyklych ludzi policjantów itp ktorzy mysla ze świeca mijania a tu wuj. W 166 mijania są wewnatrz a drogowe zewnatrz. Na module wyglada to bardzo naturalnie. Wczesniej w tym temacie są moje fotki i sam przyznasz ze jest ok. Jakby bylo inaczej czyli drogowe od srodka a mijania na zewnatrz jak np w starych bmw to odrazu widac ze cos jest nie tak...
Zreszta wczoraj mialem stłuczkę i auto stalo odpalone przy policjantach ktorzy ogkadali szkody. Nikt nic nie mowil o światłach czy cos. Mlodzi policjanci wyluzowani, nie to co te stare dziadki
wysłane z WC
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 21-01-2017 o 13:40
[C
Akurat też mam taki moduł i nie wiem skąd wziąłeś że coś jest nie tak jak drogowe są od wewnątrz ??
To akurat jest normalne, to co pokazałeś na zdjęciach właśnie nie jest.
Masz 166 po lifcie ? Tam są bixenony więc strikte nie ma drogowych, więc taki moduł nie jest do tego auta, bo raczej nie ustawisz bixenonôw na 30% mocy ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Była 145 boxer, 159 selespeed, 147 JTD rosso skóra i 159 SW 1.9 QTRONIC '08, będzie nowa AR? - zobaczymy....
Co ty bredzisz w ogóle?
Próbujesz mi wmówić, że nie wiem jakie mam światła w swoim samochodzie?
Wyklepane Hammer AXE
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Ale to też trochę dziwnie wygląda jak z przodu świecą, a z tyłu nie to już wygląda, że było coś kombinowane, albo popalone żarówki z tyłu i tłumacz się w razie kontroli.![]()
Bzdura. Żadne fabryczne rozwiązania nie zapalają świateł z tyłu. Mało tego, kilka lat wstecz część producentów wzywała polskich klientów do serwisów i wyłączała im opcję świateł dziennych, bo niedoprecyzowane były nasze przepisy. Powodowało to, że były one rozumiane, że muszą się też świecić światła z tyłu, a oni tego nie zapewniali w fabrycznym rozwiązaniu.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
No dobrze ale nie powiem w czasie kontroli albo na przeglądzie, że zrobiłem sobie światła do jazdy dziennej ze świateł drogowych. [emoji14]
Nie powiesz, bo to nielegalne. Musisz mieć oznaczenie na kloszach DRL albo RL.
Ostatnio edytowane przez gonzo ; 21-01-2017 o 20:02
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
No i o tym mówię lepiej to podpiąć pod pozycje i wygląda wtedy to całkiem naturalnie.![]()
To już inna sprawa kto jak podłączył.
Ostatnio edytowane przez gonzo ; 21-01-2017 o 20:11
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva