Witam wszystkichjestem tu nowy i chciałbym się dowiedzieć czy dzisiaj o tej 19 jest ten zjazd na parkingu pomarańczowym w KC?
POzdrawiam wszystkich
![]()
Witam wszystkichjestem tu nowy i chciałbym się dowiedzieć czy dzisiaj o tej 19 jest ten zjazd na parkingu pomarańczowym w KC?
POzdrawiam wszystkich
![]()
Jak już wiesz bo byłeś spot był,wpadaj częściej do nas.
właśnie kolego zapraszamy
Witam koledzy
Czy w ten piątek też się spotykacie, i do której zabawicie bo bym przyjechał tylko z opóźnieniem.
Będziemy jak zawsze od 19 siedzimy tak do 22 jak nas nie ma na parkingu to siedzimy w takiej kawiarni koło empiku.zapraszamy
Ok to wpisuje się na listę, będę na 99 procent. W sumie mam pytanko, będzie ktoś kto mógłby rzucić okiem na moją Belle. Mam wrażenie, że jej trochę mocy brakuje. Jakoś jakby słabła w oczach.
Jak będzie ładnie to ją w 20 przetestujemy ,będzie Daniel on miał 147 1.6 ts więc się wypowie .
jako rodowity wrocławianin mieszkający od 3 lat w Poznaniu musze sie chyba do was wybrac na spontana- wypadałoby hehe![]()
Zapraszamy KingKross,19,parking pomarenczowy (na koncu pod sciana).
Ostatnio edytowane przez Atrus ; 07-04-2011 o 21:01
mieszkam przy KingCrossie 8) w ten piatek mnie nie bedzie a w przyszły pracuje do 21 wiec jak jeszcze wtedy bedziecie to wpadne
w każdym bądź razie zapowiadam sie na wizyte najszybciej jak to mozliwe![]()